Zobacz pełną wersję : Gra kolejki produkcji... Miało być lepiej a wyszło jak zwykle?
witam,
obecna implementacja kolejek produkcyjnych (prowiant/koszary) prosi się wręcz o wprowadzenie przycisku przeniesienia danej pozycji na szczyt kolejki.
idę o zakład że rację przyznają mi wszyscy gracze których kolejka trwa 5dni i więcej. moja obecnie to 450 dni i bez tego przycisku wyprodukowanie czegokolwiek do zadania jest po prostu NIEMOŻLIWE.
poza tym mniej palący temat, acz również potencjalnie bardzo przydatny: wzorem interfejsu mag. prowiantu/koszarów powinna pójść zbrojownia ekspedycyjna, gdzie również mam przydługą kolejkę, i bardzo przydałoby mi się wyświetlanie ilości zawartych w niej zamówień na przyciskach produkcji. tak jest obecnie jeśli chodzi o wojsko i prowiant, więc czemu nie tu??
pozdrawiam,
Rafał
aTenSion
02.01.2017, 18:39
witam,
obecna implementacja kolejek produkcyjnych (prowiant/koszary) prosi się wręcz o wprowadzenie przycisku przeniesienia danej pozycji na szczyt kolejki.
idę o zakład że rację przyznają mi wszyscy gracze których kolejka trwa 5dni i więcej. moja obecnie to 450 dni i bez tego przycisku wyprodukowanie czegokolwiek do zadania jest po prostu NIEMOŻLIWE.
poza tym mniej palący temat, acz również potencjalnie bardzo przydatny: wzorem interfejsu mag. prowiantu/koszarów powinna pójść zbrojownia ekspedycyjna, gdzie również mam przydługą kolejkę, i bardzo przydałoby mi się wyświetlanie ilości zawartych w niej zamówień na przyciskach produkcji. tak jest obecnie jeśli chodzi o wojsko i prowiant, więc czemu nie tu??
pozdrawiam,
Rafał
450dni ? po coś tyle nawrzucał ?
nie zawsze jest ktoś do pomocy by wrzucić surkę do gwiazdki, zwłaszcza jak masz 3kk powierzchni magazynowych. z tego powodu traktuję kolejkę prowiantu jako własnie taki dodatkowy magazyn...
Misiorww
02.01.2017, 20:31
1. brak ankiety
2. po raz kolejny to samo tutaj (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/40437-Przycisk-Przesu%C5%84-na-sam%C4%85-g%C3%B3r%C4%99-w-koszarach-i-magazynach-prowiantu)
nie zawsze jest ktoś do pomocy by wrzucić surkę do gwiazdki, zwłaszcza jak masz 3kk powierzchni magazynowych. z tego powodu traktuję kolejkę prowiantu jako własnie taki dodatkowy magazyn...
To w oczekiwaniu na przepakowanie wrzucasz na skrzynkę ;)
Jurek12345
02.01.2017, 21:36
To przecież do skrzynki pocztowej można sobie wrzucić, albo do gwiazdy. Pierwsze słyszę żeby sobie przechowywać surkę w magazynie prowiantu. No i te 450 dni :)
Po co przerzucac surowce do gwiazdy majac 3 miliony miejsca w magazynie ?
przepraszam, bo ja to się nie znam - czy w tej grze jest jakaś nagroda za największą powierzchnię magazynową albo za największą produkcję?
Jestem może nie aż przeciwny pomysłowi, ale tak czy inaczej zdanie mam inne.
Właściwym rozwiązaniem jest przycisk dodający produkcję na początek kolejki.
Ale sensowne sterowanie kolejką też by się przydało.
A poza tym uważam, że przechowywanie surowców w gwieździe należy zniszczyć.
BB_Penelopa
03.01.2017, 13:18
Witam!
Podobny pomysł już był.
Zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa