Zobacz pełną wersję : Gra Zadania z uzupełnianiem zasobów
Są gracze, u których wykonanie zadania związanego z uzupełnianiem mięsa/ryb wiąże się ze zwykłym wywalaniem zasobów w błoto, dlatego że ani nie łowią ryb (stawy) ani nie zbierają mięsa (łowcy jeleni).
Dlatego też myślę, że takie questy powinny być zaliczane również wtedy, kiedy uzupełnimy wspomniane zasoby na wyspie znajomego.
W zadaniach chyba jest max uzupełnić 10k, dla ludzi którzy nie korzystają z łowców czy rybaków to raczej nie jest majątek. U mnie na wyspie pozostało po 1 sztuce tego budynku, choćby dla urozmaicenia krajobrazu.
Tak samo można się przyczepić do zadanie z przesunięciem chaty łowcy. Jak ktoś nie ma na wyspie to albo nie zrobi zadania albo będzie musiał specjalnie stawiać.
Ależ nie chodzi mi o to, że wyrzucenie 10k doładowania mięsa czy ryb jest dla mnie bolesne, tylko o to, że mógłbym to wrzucić komuś, kto by przy okazji na tym skorzystał.
BB_Penelopa
04.01.2017, 16:23
Witam!
Zachęcam do głosowania! ;)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Misiorww
05.01.2017, 12:27
tak
No i znów posłałem 10k doładowania w kosmos, a mógłbym doładować komuś, kto łowi ryby.
kinia19910
07.02.2017, 19:20
W sumie.. czemu nie :)
Ogólnie to mi to obojętne , ale dobrze byłoby doładować np komuś z niskim lvlem, więc głos na tak;)
BB_Penelopa
08.02.2017, 16:22
Witam!
Jeszcze trochę brakuje! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dlaczego pojawiła mi się możliwość kolejnego głosowania, kiedy ja już jakiś czas temu glosowałem w tej ankiecie?
Elelkal_
08.02.2017, 19:00
Dlaczego pojawiła mi się możliwość kolejnego głosowania, kiedy ja już jakiś czas temu glosowałem w tej ankiecie?
Bo to pewnie inny temat, tj. podobny do tego, w którym głosowałeś. Albo system "nie policzył" Twojego głosu, więc możesz jeszcze raz zagłosować albo... głosowałeś z innego konta :D
BB_Penelopa
14.02.2017, 21:51
Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
up
i tutaj jeszcze jeden up
BB_Penelopa
02.05.2017, 16:04
Witam!
Pomysł wkrótce zostanie przekazany! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa