Zobacz pełną wersję : Gra Ewent Bożonarodzeniowy
Nie wiem jak na innych serwerach ale na Złotej Górze jest koszmarna bessa na prezenty. Proponuje w przyszłości powrócić do dodania za prezenty przygód KZE i PdAB (2 lata temu były). Moim zdaniem to były bardzo fajne przygody, które obecnie są niemal legendą. Dodatkowo dla nadwyżki prezentów oprócz zaprawy będzie alternatywa.
Proponowana cena 120 prezentów KZE, 70 PdAB.
Racja były i były zajefajne a teraz leżą gdzieś w lamusie
Zdecydowanie tak, porobiło by sie KZE
aTenSion
31.12.2016, 10:11
Od wejścia excelsiora a co za tym idzie dodaniu ksiąg do specjalnego mag. prowiantu przygoda PdAZ straciła sens istnienia
Od wejścia excelsiora a co za tym idzie dodaniu ksiąg do specjalnego mag. prowiantu przygoda PdAZ straciła sens istnienia
nie dla wszystkich ;). 11 raz będę podchodzić do zdobycia manuskryptu i nie ma gwarancji, ze będzie to ostatni raz, skoro na innych forach ludzie piszą, że próbowali po 30-kilka razy :).
22 razy i manuskryptu ni ma :/
22 razy i manuskryptu ni ma :/
łączę się w bólu ;)
30 parę prób i pusto na manuskrypty, za to w złej królowej 1 podejście i na tomy jest, aczkolwiek nieprzydatny bez receptury na manuskrypty.
PdAB nie tylko dla dropa się robiło bardzo fajna jest, a KZE byś nie porobił?
BB_Penelopa
02.01.2017, 15:05
Witam!
Pomysł został przekazany.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
30 parę prób i pusto na manuskrypty, za to w złej królowej 1 podejście i na tomy jest, aczkolwiek nieprzydatny bez receptury na manuskrypty.
PdAB nie tylko dla dropa się robiło bardzo fajna jest, a KZE byś nie porobił?
Nieprzydatny ogólnie, a nie bez receptury na manuskrypty. ;)
Przygody lecą ze swoich podstawowych wersji (prawdopodobieństwo tak bardziej legendarne, ale ptaszki ćwierkają, że ktoś kiedyś dostał).
[edit]
Receptura za siódmym, ale nie wiem czy tak leci czy to szczęście, widziałem liczby większe i mniejsze.
BB_Penelopa
09.01.2018, 15:49
Witam!
Temat zamykam i przenoszę do archiwum!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa