Zobacz pełną wersję : Gra Ulepszona Tawerna
Tarczyńca
14.12.2016, 12:51
Witam tak się zastanawiam nad pomysłem ulepszonej tawerny. O tuż jeśli pozostałe budynki podstawowe są ulepszone to dlaczego ten został pominięty. Ja osobiście chciał bym tam mieć możliwość kupienia odkrywców generałów a nawet geologów gra by była ciekawsze ludzie by więcej grali by zarobić więcej monet. Zakup tych przedstawionych rzeczy był by za monety tak od 50k w górę by się ustawiło cenny. Sklep by raczej nie zbankrutował bo ludzie by zaczęli kupować dosypki do kopalń złota itp. nie mam pomysłu jak by miał wyglądać takowy być może epicki budynek. To wam pozostawiam Twórcą Gry. Działajcie ja natomiast daję ankietę czy kto ktokolwiek jest nią zainteresowany? Wszystkich graczy za i przeciw proszę o komentarz pod ankietą p.s ja jestem na Tak. ;)
Nadmiar odkrywców itp. spowoduje spadek zainteresowania grą, od tego są ewenty. Poza tym można dokupić za klej.
kinia19910
14.12.2016, 13:35
eee... ale po co? Tawerna traci rację bytu po wykupie kompletu specjalistów ;)
idąc dalej tym tokiem niedługo wsio będzie ulepszone i gra się całkiem przewróci do góry nogami.
Poza tym jak zauważył przedmówca - zawsze można dokupić za klejnoty a BB musi z czegoś serwery utrzymać
Na razie się wstrzymuję od głosu;)
Misiorww
14.12.2016, 14:11
obecni odkrywcy (za kleje i z eventów) spokojnie wystarczają. wesołego można kupić na handlu. gienkowie z tawerny są w wystarczającej liczbie.
więc jak dla mnie nie potrzebny pomysł.
ps
chociaż grubasów nigdy za mało ;)
To sprowadza się po prostu do udostępnienia dodatkowych specjalistów, więc czy ja wiem.
Tawernę można wykorzystać znacznie ciekawiej.
wykupilem gienki, wykupilem geologow i odkrywcow- zlikwidowalem tawerne, bo wiecej do niczego nie jest potrzebna a dzieki temu 1 patent wiecej
BB_Penelopa
14.12.2016, 18:39
Witam!
Tradycyjnie zachęcam do głosowania! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ponowię swój pomysł by wraz z rozpoczęciem nowej przygody w tawernie pojawiały się jednostki najemników do przydzielenia generałowi na tą jedną przygodę. Do wyboru byłby 1 z 3 awanturników o statystykach podobnych jak bossowie w obozach na przygodach.
CoDiAl77
20.12.2016, 14:11
Ponowię swój pomysł by wraz z rozpoczęciem nowej przygody w tawernie pojawiały się jednostki najemników do przydzielenia generałowi na tą jedną przygodę. Do wyboru byłby 1 z 3 awanturników o statystykach podobnych jak bossowie w obozach na przygodach.
No to już prędzej, niż kolejni specjaliści. Moim zdaniem wszelkie ulepszenia powinny być po prostu dostępne i potrzebne każdemu z graczy, a nie tylko tym pow. 50 lvl.
Można by kupować te jednostki które dodaje się na przygodzie do generała. Przydało by się kiedy by była wtopa a niema się wojska. Można by wprowadzić pakiety po 50 szt i w zależności od rodzaju by była ich cena.
BB_Penelopa
22.12.2016, 18:25
Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
kinia19910
08.01.2017, 20:01
Ostatecznie... jestem na "NIE"
Pewnie takie R będą kosztowały dodatkowe miecze itp :) lub nawet za klej możliwość kupienia
KingGrek
09.01.2017, 23:32
Witam!
Wydaje mi się, że tawerna by spełniała swoją funkcję i jak nazwa wskazuje na przesiadywanie tam generałów. Miejsca jest coraz mniej część generałów ląduje część wisi w gwiazdce. nawet jak tych wylądowanych wyśle się na przygodę to i tak w te miejsca nie można postawić nowych ponieważ są to tajemnicze "zakrzaczone" miejsca (może tajne kryjówki). Muszę wywalać budynki np. wieżę wiedźmy żeby wyładować generałów i zapakować im wojsko. Może by tak utworzyć zakładkę jak w magazynie prowiantu i tam by byli generałowie Ci zakupieni gotowi do walki, może nawet pomyśleć o jakiś premiach dla nich. Wtedy by spełniała swoją funkcję tawerna a nie tylko chwilowo jak trzeba zakupić generałów, poszukiwaczy, geologów i do wywalenia bo szkoda miejsca i patentu
Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś może się ze mną zgodzi.
KingGrek
BB_Penelopa
10.01.2017, 15:57
Witam!
Dziękuje za oddane głosy! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
MOD_Victoria
18.03.2017, 19:02
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie spotkał się z poparciem na tyle wysokim, by mógł być przekazany do Developerów.
Zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria