Zobacz pełną wersję : Coś się wykrzaczyło..
Forum działa hmm wolno, natomiast nie można się dostać na mapę przygody. Za chyba 10 razem wszedłem, ale bez powrotu. Czyżby znów konserwa?
Od 10 min. nie mogę się w ogóle zalogować
U mnie działczy jak powinno. Może ktoś Ci neta kradnie i masz lagi, sprawdź co pokazuje twój router.
Misiorww
13.12.2016, 23:22
sprawdź co pokazuje twój router.
jakieś takie migające diody ;)
U mnie działczy jak powinno. Może ktoś Ci neta kradnie i masz lagi, sprawdź co pokazuje twój router.
Dzięki, ale akurat na informatyce się znam :D Nie, nikt mi neta nie kradnie, sprawdziłem to. Przetestowałem na 3 ruterach i to samo :) Przesiadłem się na mobilny. Bez skutku :) Zmieniłem kompa. Nic. Do 23 zwiecha :) dziś jest jak na razie ok :)
jutro beda zwiechy jak z moskwy do lizbony
BB_Penelopa
14.12.2016, 18:56
Forum działa hmm wolno, natomiast nie można się dostać na mapę przygody. Za chyba 10 razem wszedłem, ale bez powrotu. Czyżby znów konserwa?
Od 10 min. nie mogę się w ogóle zalogować
Witam!
Proszę o informację, jeżeli problem w dalszym ciągu występuje.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jutro beda zwiechy jak z moskwy do lizbony
Oj chyba nawet jak z Władywostoku :P
Witam!
Proszę o informację, jeżeli problem w dalszym ciągu występuje.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Forum działa lepiej, ale i tak wolno, obecnie problemem jest wylatywanie w gry i zwiecha w czasie grania. Ciasteczka wyczyszczone..
U mnie też zaczeło lagować ciacha oczywiscie poczyszczone a coś nie teges... odezwe sie do supportu jak po poludniu nie zadziala normalnie :/
marrero14
16.12.2016, 08:28
nie mogę sie zalogować ale może informatyk coś poblokował bo to w pracy ;-)
MOD_Victoria
19.04.2017, 20:09
Dzień dobry,
w związku z brakiem (aktualnych) wpisów potwierdzających dalsze istnienie opisanego problemu temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria