Zobacz pełną wersję : Forum Prezenty z Excelsiora
xxkuminxx
03.12.2016, 10:46
Witam, dobrym pomysłem było by, dodanie na czas eventu (Wielkanoc, Halloween, Świąteczny) do excelsiora możliwość wylosowania np. prezentów na event Świąteczny, dyń na Halloween, pisanki na Wielkanoc nawet i po 10 ,15 czy 20 szt.
Chciałbym dodać, jeżeli ktoś by nie chciał wylosować prezentów, to mógłby przeczekać czas eventu i losować po evencie, mniałby wtedy więcej klejnotów nazbieranych, nie jest konieczne losowanie dzień w dzień, ja nie widzę żadnego problemu.
Dodając nowe elementy do wylosowania zmniejszasz szanse wylosowania aktualnych.
Każdy kij ma 2 końce.
Ja osobiście wolę 20 GW niż 20 prezentów o reszcie nie wspomnę.
Osobiście na nie.
Misiorww
03.12.2016, 11:46
spokojnie podczas eventu można zakupić wszystko warte uwagi, reszta jest dostępna na handlu
MOD_Victoria
04.12.2016, 13:01
Dzień dobry,
proszę o dodanie ankiety, w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty w ciągu kilku dni.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
BB_Penelopa
05.12.2016, 13:02
Witam!
Zapraszam do głosowania! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
xxkuminxx
07.12.2016, 11:50
tak jak poniżej.
Dodając nowe elementy do wylosowania zmniejszasz szanse wylosowania aktualnych.
Każdy kij ma 2 końce.
Ja osobiście wolę 20 GW niż 20 prezentów o reszcie nie wspomnę.
Osobiście na nie.
Ta opcja była by dostępna tylko na czas eventu, więc nie musisz losować w czasie eventu, przeczekasz i losujesz po evencie proste.
Nie i tak jest za mało kryształów żeby wydać je na prezenty, tym bardziej że wole mieć większą szansę na podręcznik rekrutacji w czasie eventu.
BB_Penelopa
07.12.2016, 19:59
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
nie, bo wtedy bedzie mniejsza szansa na wydropienie czegos innego np podreczniki, ktore w eventach sie przydaja
BB_Penelopa
08.12.2016, 18:06
Witam ponownie!
Głosy są bardzo zróżnicowane. Zachęcam do głosowania! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
1. Ankieta wielokrotnego wyboru?
2. To co koledzy napisali - musiałbyś uciąć z prawdopodobieństwa innych rzeczy. Zmniejszanie szans na świstki jest na szkodę graczy.
3. Surowce eventowe są dostępne w dużych ilościach. Mocniejsi gracze przed połową eventu są już po zakupach.
BB_Penelopa
16.01.2017, 12:15
Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
MOD_Victoria
18.03.2017, 19:13
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy autorowi pomysłu nie udało się zebrać wymaganej ilości głosów "na TAK" , by pomysł mógł zostać przekazany do developerów.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria