Zobacz pełną wersję : brak lota z przygody
kupilem u Leonidas457 lota w przygodzie SMK majac swoje wojska na wyprawie przywalilem premka /strzalkami/ na oboz dzika jaskinia sredni 90 przywodca watahy strzalki zmniejszyly ilosc wroga w obozie co zaobserwowalem ja i ofc Leonidas po zaliczeniu przez 3ciego i po zakonczeniu przygody do mnie dotarly tylko kociolki ze znajdowania a lot juz nie dotarl dodam ze za lota zaolacilem 20k granitu
(...) dodam ze za lota zaolacilem 20k granitu
Chwalisz się czy skarżysz?
Bo z całą resztą to do supportu, tu nikt Ci nie pomoże.
Może lag był i drop dotarł później. Sprawdź jeszcze raz w wiadomościach.
20k granitu za Krawca to chyba sporo.
synowie czy sprytny?
BB_Penelopa
24.11.2016, 11:54
Witam!
Napisz proszę w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Pene napisalem thx Dario smk synki ale i tak nie malo :)
suport mi odpowiedzial: dziękuję za wiadomość.
Przykro mi lecz nas system nie zarejestrował użycia premii "Grad strzał", wobec czego niestety nie możemy przyznać Ci nagród za ukończenie przygody.
wiec ja mu tez odpowiedzialem: szczerze to sie nie dziwie [ ...] poprostu zglosilem problem a dodam ze nie jestem nowym graczem naciagaczem lecz juz troche gram pomnik betatestera stoi na wyspie pozdrawiam [...].
tak wiem post pod postem.
A właśnie jeszcze jedno pytanko, skoro piszesz, że system nie odnotował użycia, to czy ta premia wróciła Ci do Gwiazdy?
Sam też spotkałem się z podobną sytuacją, tylko dotyczyła ona premii na magazyn prowiantu, a rzucał znajomy, nie wiem czy mu wróciła, ale i on też był pewien że, dobrze to zrobił.
nie wrocila bo nie mogla zostala zuzyta ale moja wina podalem supowi zly czas ataku bo mialem zegar nie przestawiony podalem mu teraz poprawne czasy dobra dario dzieki GN.
Mod zamknij usun
MOD_Victoria
25.11.2016, 11:01
Dzień dobry,
zgodnie z życzeniem autora - zamykam temat i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria