PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Ali Baba, młody drwal u kupca

konkur4
17.11.2016, 20:27
Jako, że jest to najsłabsza z przygód "Tysiąca i jednej nocy" uważam, że powinna być ona dostępna do zakupienia u kupca za fragmenty map. Dla porównania, jak wprowadzili krawce, to nie pamietam, czy odrazu czy po jakimś czasie, ale ten dzielny w końcu się tam pojawił. Dlaczego w tym przypadku ma być inaczej?

THEBADDEST
17.11.2016, 20:31
Po co? Nie zamulajmy handlu. Jest to jedna z najlepszych przygód (super exp, dobry drop i nie musisz czekać aż dropowicz sieknie stratę) - jej zdobycie powinno kosztować chociaż trochę wysiłku.. :) Obecnie jest do kupienia za 13k monet lub 6k fasol na Złotej Górze - przynajmniej gdzieś się utylizuje te zalegające w magazynach surowce - jestem na NIE.

sparkz
17.11.2016, 21:32
Wieksze uzasadnienie widzialbym dla wrzucenia Synow i Sprytnego za fragmenty map.

W aktualizacji XXL wszystko jest na tyle fatalnie zbalansowane, ze akurat to co jest potrzebne nie tylko nie jest dostepne trudno, ale znacznie latwiej niz mozna sie bylo spodziewac - przez co nie ma chyba sensu niczego w tym radykalnie zmieniac.

Misiorww
18.11.2016, 09:00
wcale nie jest najsłabsza. a grubasy mi przynoszą tak często, że nie jestem w stanie na bieżąco przerobić.
także jestem na nie.

BB_Penelopa
18.11.2016, 11:29
Witam!

Zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

set2g
18.11.2016, 14:34
A w czym ta przygoda jest najsłabsza?

BB_Penelopa
29.11.2016, 18:57
Witam ponownie!

Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

MOD_Victoria
19.04.2017, 18:09
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by BB_Penelopa mogła przekazać go do Developerów, w związku z tym zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria