PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Turniej miedzy serweowy

HektorvI
07.11.2016, 08:03
Witam zbliżają się mikołajki więc może jakiś mały turniej serwerowy z serii kto najwięcej przygód ubije? Tutaj przygoda grinch świąt nie będzie. Staty proponował bym 10k mieczy brąz z 2k żelaznych jakies 500 koni. Serwer który zajmie pierwsze 3 miejsca otrzymają w nagrodę posąg renifera z sankami mikołaja kolorze poszczególnym złoto,srebro,brąz i oczywiście jakieś chatki z piernika. Nagroda główna wyspa z chata mikołaja 2 miejsce mniejsza chata i 3 cie najmniejsza chata. Taki mały bzdecik iodskocznia od codziennych przygód. Każdy gracz ma sporo rozwiniętą gospodarkę,ci którzy nie maja lepsi gracze mogą pomóc i każdy by klepał grincha:} Co myslicie licze na pozytywne głosy:}

set2g
07.11.2016, 09:57
Jestem na nie z powodu tego że po tym evencie jestem już znudzony robieniem przygód, i pewnie nie tylko ja. Na Boże Narodzenie w przygodach ma nie być prezentów więc to będzie swego rodzaju odpoczynek.

sparkz
07.11.2016, 10:07
Każdy gracz ma sporo rozwiniętą gospodarkę,ci którzy nie maja lepsi gracze mogą pomóc i każdy by klepał grincha:}

Ja mysle, ze proponowane nagrody to duzo za malo zeby przekonac kogokolwiek z rozwinieta gospodarka do zrobienia przygody z ktorej nic nie leci nawet raz, a co dopiero do wymuszenia robienia tego masowo.

BB_Penelopa
07.11.2016, 17:10
Witam!

Zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

elitek
07.11.2016, 18:00
nie

Dobrawa_old
08.11.2016, 21:04
Dzień dobry,

temat zawodów międzyserwerowych już powstał i znajduje się tutaj (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/40990-Olimpiada). Zachęcam do wypowiadania się w nim, a obecny, jako zdublowany zamykam. Wpisy zostaną przekopiowane do istniejącego już tematu.

Pozdrawiam,
Mod Dobrawa