Zobacz pełną wersję : Gra Premie każdego rodzaju
Tarczyńca
06.11.2016, 14:08
Witam ostatnio w ewencie pojawiła się fajna premia Skuteczne pułapki. Bardzo się zdziwiłem dlatego że za pierwszym razem można wrzucić aż 4 budynki za jednym kliknięciem dlatego tworzę tą ankietę w celu uzyskanie takiej zielonej siatki na pozostałe premie np uci koszyki Ireny czy też steki lecz chciał bym by siatka była większa 5 na 5 bardzo ułatwiło by to wrzucanie koszy znajomemu czy nawet sobie ja jestem za by wprowadzić to dla innych premii
Mylisz pojęcia. Kosze Irmy czy Uczty Irmy to są zwykłe premie, natomiast Skuteczne pułapki to już kolejna premia obszarowa, obejmująca swoim zasięgiem max 4 budynki. Istnieją już 3 premie tego typu, dwie pozostałe to: Kocia przynęta oraz Dary lasu. Przerabianie zwykłych premii pod premie strefowe nie ma sensu, bo nie każdemu muszą się one podobać.
kinia19910
06.12.2016, 13:08
nie, nie jestem za tym by każda premia w grze była obszarową , co jesli chce zuffować 1-2 budynki a reszta ma spać?
po to właśnie są zwykłe premie , a jak komuś potrzeba to sobie buffuje obszarowymi
albo strefowe wrzuca :)
BB_Penelopa
08.12.2016, 18:36
Witam!
Zapraszam do dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Elelkal_
08.12.2016, 19:52
Niedługo zostanie wprowadzona możliwość wrzucania premii bez opóźnień, więc jeśli będzie wszystko w porządku, to nie ma sensu wprowadzać takich obszarówek.
Misiorww
09.12.2016, 07:24
co jeżeli w grupie buffowanych znajduję się 1 lub więcej budynków, na które ma być rzucona inna premia?
Cóż, wtedy trzeba będzie te inne budynki premiować jako pierwsze.
Chciałbym też by była opcja premiowania wielu budynków, w specjalnym oknie w jednej części wybierało by się premie z listy wyboru, a w drugiej odznaczało by się budynki do premiowania (podobnie jak przy wysyłaniu gienków), na koniec tylko zatwierdzić i już, ew powtórzyć procedurę z inną premką i budynkami.
BB_Penelopa
12.12.2016, 15:54
Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Misiorww
12.12.2016, 16:38
Cóż, wtedy trzeba będzie te inne budynki premiować jako pierwsze.
Chciałbym też by była opcja premiowania wielu budynków, w specjalnym oknie w jednej części wybierało by się premie z listy wyboru, a w drugiej odznaczało by się budynki do premiowania (podobnie jak przy wysyłaniu gienków), na koniec tylko zatwierdzić i już, ew powtórzyć procedurę z inną premką i budynkami.
np posiadasz 6 budynków 1 rodzaju. 3 z nich pracują, reszta nie. i jak w takim oknie będziesz wiedzieć, na który rzucić buff, a na który nie.
za dużo kombinacji. widać po wynikach ankiety, że pomysł nie przejdzie.
niedługo będziemy rzucać buffy bez opóźnienia, to trochę nadrobimy czasu. :)
MOD_Victoria
12.02.2017, 17:04
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany do Developerów, wobec tego zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria