PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Premie każdego rodzaju

Tarczyńca
06.11.2016, 14:08
Witam ostatnio w ewencie pojawiła się fajna premia Skuteczne pułapki. Bardzo się zdziwiłem dlatego że za pierwszym razem można wrzucić aż 4 budynki za jednym kliknięciem dlatego tworzę tą ankietę w celu uzyskanie takiej zielonej siatki na pozostałe premie np uci koszyki Ireny czy też steki lecz chciał bym by siatka była większa 5 na 5 bardzo ułatwiło by to wrzucanie koszy znajomemu czy nawet sobie ja jestem za by wprowadzić to dla innych premii

konkur4
06.11.2016, 17:55
Mylisz pojęcia. Kosze Irmy czy Uczty Irmy to są zwykłe premie, natomiast Skuteczne pułapki to już kolejna premia obszarowa, obejmująca swoim zasięgiem max 4 budynki. Istnieją już 3 premie tego typu, dwie pozostałe to: Kocia przynęta oraz Dary lasu. Przerabianie zwykłych premii pod premie strefowe nie ma sensu, bo nie każdemu muszą się one podobać.

elitek
07.11.2016, 17:56
nie

kinia19910
06.12.2016, 13:08
nie, nie jestem za tym by każda premia w grze była obszarową , co jesli chce zuffować 1-2 budynki a reszta ma spać?
po to właśnie są zwykłe premie , a jak komuś potrzeba to sobie buffuje obszarowymi
albo strefowe wrzuca :)

BB_Penelopa
08.12.2016, 18:36
Witam!

Zapraszam do dyskusji!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Elelkal_
08.12.2016, 19:52
Niedługo zostanie wprowadzona możliwość wrzucania premii bez opóźnień, więc jeśli będzie wszystko w porządku, to nie ma sensu wprowadzać takich obszarówek.

Misiorww
09.12.2016, 07:24
co jeżeli w grupie buffowanych znajduję się 1 lub więcej budynków, na które ma być rzucona inna premia?

dario_j
09.12.2016, 14:07
Cóż, wtedy trzeba będzie te inne budynki premiować jako pierwsze.
Chciałbym też by była opcja premiowania wielu budynków, w specjalnym oknie w jednej części wybierało by się premie z listy wyboru, a w drugiej odznaczało by się budynki do premiowania (podobnie jak przy wysyłaniu gienków), na koniec tylko zatwierdzić i już, ew powtórzyć procedurę z inną premką i budynkami.

BB_Penelopa
12.12.2016, 15:54
Witam ponownie!

Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Misiorww
12.12.2016, 16:38
Cóż, wtedy trzeba będzie te inne budynki premiować jako pierwsze.
Chciałbym też by była opcja premiowania wielu budynków, w specjalnym oknie w jednej części wybierało by się premie z listy wyboru, a w drugiej odznaczało by się budynki do premiowania (podobnie jak przy wysyłaniu gienków), na koniec tylko zatwierdzić i już, ew powtórzyć procedurę z inną premką i budynkami.

np posiadasz 6 budynków 1 rodzaju. 3 z nich pracują, reszta nie. i jak w takim oknie będziesz wiedzieć, na który rzucić buff, a na który nie.
za dużo kombinacji. widać po wynikach ankiety, że pomysł nie przejdzie.
niedługo będziemy rzucać buffy bez opóźnienia, to trochę nadrobimy czasu. :)

MOD_Victoria
12.02.2017, 17:04
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany do Developerów, wobec tego zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria