PDA

Zobacz pełną wersję : Specjalny magazyn prowiantu - znikająca produkcja

Hugo256_
22.10.2016, 17:47
Witam

Wczoraj nastawiłem produkcję 35 manuskryptów w SMP i poczęstowałem go ciastkiem. Dziś rano loguje się do gry, wchodzę do magazynu ciacho działa ale produkcji manuskryptów brak. Myślę sobie kurde chyba zapomniałem kliknąć wczoraj produkcje. Ustawiam produkcję jeszcze raz patrze tym razem czy produkuje ( i produkuje ) i zajmuję się innymi rzeczami. Po jakimś czasie wchodzę do magazyny a tam ponownie ani produkcji manuskryptu ani manuskryptu. Rozpłynęło się. Zaglądam do gwiazdy i w gwieździe też brak.Takim sposobem nie mam ani manuskryptów ani surowców które były potrzebne do ich produkcji. Wniosek jest jeden. Kochane bb ponownie coś sknociło ponieważ najzwyczajniej w świecie SMP nie kończy produkcji tego co mu zadano i nie pojawia się to w gwieździe. Proszę o jak najszybsze pochylenie się nad tym błędem. Do supportu już napisałem. Jeśli ktoś miał podobny przypadek niech pisze w tym wątku.

Pozdrawiam
Hugo

andrys13
22.10.2016, 23:06
Też to mam, dałem na noc steki do produkcji z ok 500k mięsa, rano wchodzę magazyn pusty steków brak a mięso z powrotem w magazynie.

settler302012
23.10.2016, 14:12
U mnie problem dotyczy zbrojowni :( Kolejka na np 2-3 dni - wrzucona premia. Niestety ale co jakiś czas kolejka jest zerowana i premia ciągnie na pustych zbrojowniach :/. Samo się wszystko kasuje :( Miał ktoś podobny problem może? U mnie pojawiło się to od około 3-4 dni temu.

KocurJarka
23.10.2016, 14:15
tez mialem produkcje stekow na prawie 20 dni i brak...

aTenSion
23.10.2016, 17:37
Miałem to samo ale z zwykłymi koszarami na premce - robiłem bodajże smk i ciągle dorabiałem rekrutów ( łącznie jak policzyłem miało się produkować 10k co jest dziwne bo sam posiadam 10,8k popa ;D )

Piwonia
24.10.2016, 07:41
Też mi produkcja w prowiancie zniknęła kilka dni temu.

MOD_Victoria
24.10.2016, 10:11
Dzień dobry,

w sprawie problemów ze znikającą produkcją proszę o kontakt z Supportem pod adresem: account.support@thesettlersonline.pl .

Pozdrawiam,
MOD_Victoria

Fleotria
24.10.2016, 11:21
Dopiero po przeczytaniu tego tematu zwrocilam na ilosc stekow w mojej gwizdce, wiem ze na noc nastawilam produkcje 200 szt i faktycznie nie ma...

edith: wrzucilam produkcje i premie na 12h, po pol godzinie wszytko sie wykasowalo, pewnie u kazdego kto ma ten problem tak to wyglada..
wiadomosc do suportu wyslana - czekam na wiesci

vmapik
24.10.2016, 12:58
magazyn prowiantu/zbrojownia - tak samo zeruje kolejke ......

Ponadto ustawione 25 manuskryptów w 1 paczce w połowie znikło :D

MOD_Victoria
19.04.2017, 20:05
Dzień dobry,

w związku z brakiem (aktualnych) wpisów potwierdzających dalsze istnienie opisanego problemu temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria