PDA

Zobacz pełną wersję : Chome i Opera - nie mogę się zalogować do gry.

spambootle
22.10.2016, 13:54
Witam. Z powodu ostatnich problemów z grą na firefoxie postanowiłem zmienić przeglądarkę na inną.

Ale pojawiły się kolejne problemy:

Nie mogę zalogować się na swoje konto na przeglądarkach Chrome i Opera - najnowsze wersje przeglądarek

Wpisuje login i hasło - daję ZALOGUJ (gosciu z kilofem wali) i nic się dalej nie dzieje. Odczekałem 5-10 minut - bez zmian ciągle jakby loguje.

Wyłączyłem antywirusa, firewalla i ciągle to samo. Przeinstalowałem Chrome i Operę, ciągle to samo. Uruchomiłem w Chrome tryb prywatny - bez zmian. Dziwi mnie to że i Chrome i Opera mają ten sam problem.

Na firefoxie mogę się w każdej chwili zalogować ale później gra idzie marnie (szarpie flash-em).

Aktualizowałem Javę ale to także nic nie zmieniło.

Jakiś pomysł jak zalogować się na Chrome i Operze do konta w grze ?

Omar_Shariff
22.10.2016, 16:41
Widać jak deweloperzy z BB pracują. Zwykła aktualizacja FF i okazuje się że gra jest niekompatybilna z przeglądarką. Oznacza to że nikt nigdy nie optymalizuje tego przedsięwzięcia pod tym katem przed a dopiero po nastaniu problemów. Tymczasem miliardy stron w necie pracują bez problemu. Zreszta po co to napisałem nie wiem. Skasują przy pierwszej okazji bo wielcy i nieomylni.

BB_Penelopa
24.10.2016, 17:19
Witam!

Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
BB_Penelopa