Zobacz pełną wersję : brak golema
Na mojej wyspie nie pojawił się jeszcze żaden golem. Dopiero dziś zwróciłam na to uwagę, kiedy zaglądałam do innych graczy gildii. Proszę o wyjaśnienie.
darthmarhev
21.10.2016, 09:25
Ja z kolei nie mogę zniszczyć golema. Zadanie było zakolejkowane ale można było ugasić go oczyszczoną wodą (co uczyniłem) Efekt jest taki, że golem ma 0 zdrowia ale stoi dzielnie na wyspie i nie mogę dokończyć tego zadania (dalsze polewanie go wodą nie przynosi rezultatu)
Nieaktualne - udało się w końcu zniszczyć golema
MOD_Victoria
21.10.2016, 10:26
Ja z kolei nie mogę zniszczyć golema. Zadanie było zakolejkowane ale można było ugasić go oczyszczoną wodą (co uczyniłem) Efekt jest taki, że golem ma 0 zdrowia ale stoi dzielnie na wyspie i nie mogę dokończyć tego zadania (dalsze polewanie go wodą nie przynosi rezultatu)
Nieaktualne - udało się w końcu zniszczyć golema
Na mojej wyspie nie pojawił się jeszcze żaden golem. Dopiero dziś zwróciłam na to uwagę, kiedy zaglądałam do innych graczy gildii. Proszę o wyjaśnienie.
Dzień dobry,
Golem pojawia się po wykonaniu zadania "Wytwórz X wody oczyszczonej".
Po polaniu golema odpowiednią ilością wody nalezy użyć przycisku z prawej strony - wtedy golem znika.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
MOD_Victoria
06.12.2016, 20:17
Dzień dobry,
cieszę się, że udało mi się pomóc :).
Temat zamykam i przenoszę do archiwum z racji tego, że jest już nieaktualny.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria