Zobacz pełną wersję : Gra Gwiazda
Jestem chyba już "starym graczem", niestety ta nowa gwiazda mi nie odpowiada, przyzwyczaiłem się przez lata do starej, teraz nic nie mogę znaleźć. Czy można by było w opcjach wprowadzić wybór pomiędzy starą a nową? Uważam, że takie rozwiązanie byłoby optymalne.
Misiorww
29.09.2016, 12:07
1. brak ankiety
2. nie
A "nie" bo? Przecież będziesz mógł sobie korzystać z nowej jak Ci pasuje.
BB_Penelopa
29.09.2016, 12:29
Witam!
Bardzo proszę o dodanie ankiety! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Misiorww
29.09.2016, 13:08
po co komplikować i dokładać kolejne obciążenia serwera. większości pasuje wygląd nowej gwiazdy.
zgadzam się, ale wydaje mi się, że takie "rewolucyjne" zmiany mogą jednak zniechęcić niektórych graczy, ja po tej nowej gwieździe zniknąłem na miesiąc, BB pewnie ma dokładne dane o ilości graczy, którzy też po zmianach zniknęli.
Tornados
29.09.2016, 13:50
Wez wypluj te slowa bo jeszcze BB wpadnie na genialny pomysl przywrocenia starej gwiazdy. A wtedy to jeszcze wiecej graczy rzuci gre
Jeżeli feministki w Polsce chcą "możliwości wyboru", to ja też chcę mieć taką w grze :P
Misiorww
29.09.2016, 14:12
zaraz odezwą się głosy, że chcą mieć do wybory pomiędzy starym dropem, a nowym ;P
BB_Penelopa
29.09.2016, 14:49
Witam! :)
Zachęcam do głosowania. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
nie, pograsz troche i sie przyzwyczaisz, tak samo jak z wieloma innymi elementami było
nie, bo sie zacznie ze ci co maja lvl50+ chca miec wybor miedzy exp a gwiezdnymi monetami w dropach z przygod
nie, bo sie zacznie ze ci co maja lvl50+ chca miec wybor miedzy exp a gwiezdnymi monetami w dropach z przygod
Chcę mieć wybór między exp a gwiezdnymi monetami w dropach z przygód.
Fleotria
29.09.2016, 20:55
Nie. Jakby tak sie przywyczaic do tego co bylo to po co gre rozwijac?? osobiscie wreszcie moge coś znalesc, wybieram zakladke wpisuje nazwe i juz mam po reka :)
BB_Penelopa
30.09.2016, 13:24
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
lepiej już przenieść wątek do archiwum;)
Misiorww
30.09.2016, 13:32
penelopko dyskusja zbędna, co widać po głosach
Pewnie Penelopie się podoba, to podbija. Przy innych pomysłach jest bardziej powściągliwa ;)
kinia19910
08.01.2017, 20:14
Ja też jestem przeciw, nowa gwiazda jest zdecydowanie lepsza! :)
Jeżeli feministki w Polsce chcą "możliwości wyboru", to ja też chcę mieć taką w grze :P
Nowa gwiazda jest konsekwencją wczesniejszych próśb (wieloletnich) o zmiany w tym temacie. Większość dużcyh zmian to znowu problemy z grą w okresie przejściowym, więc jestem na nie.
BB_Penelopa
09.01.2017, 15:32
Witam!
Zdecydowanie więcej graczy głosowało na nie. Zamykam temat i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa