Zobacz pełną wersję : *DREAM* [MGT] -rekrutacja
od 14 maja 2020 roku ten wątek przejmuje Cris_Alisar
Gildia DREAM zaprasza aktywnych i robiących zadania gildii, którym po drodze do dobrej zabawy. Znajdziecie Nas w tarczy (na pierwszej stronie )lub piszcie PW do Cris_Alisar
Gramy bo lubimy. Gramy bo chcemy:)
Istniejemy od czerwca 2014 roku, szukamy aktywnych graczy, wykonujących zadania gildii, nie mamy wymagań co do poziomu, wstęp bezpłatny.
ZASADY
1. O dołączenie do Gildii *DREAM* [MGT] może ubiegać sie każdy kto ukończył 20 lat. Od członków wymagamy kultury osobistej zarówno w zachowaniu, pisaniu na czacie gildyjnym jak i globalnym. Obrażanie lub prowokowanie innych uczestników gry i osób jest niedopuszczalne.
2. Zadania Gildii (ZG) są obowiązkowe i należy je wykonywać w pierwszej kolejności o ile jest to możliwe (nie wymagamy 100% normy). Tylko Gildia zapewnia Ci możliwość ich wykonywania. Masz problem z wykonaniem ZG to pisz na czacie gildyjnym. Natomiast notoryczne unikanie wykonywania zadań skutkować będzie usunięciem z Naszej Społeczności.
3. Wszelka pomoc jest podstawowym założeniem działania Gildii: darowizny, wymiany dropów, czy organizowane przez Zarząd Gildii zbiórki surowców eventowych i budynków z przeznaczeniem dla Graczy Naszej Gildii.
4. Handel jak i wyłudzanie dóbr w Gildii jest zakazany (od handlu jest waga). Handel otrzymanymi w Gildii surowcami, budynkami i innymi dobrami jest niedopuszczalny i skutkuje usunięciem z Gildii.
5. Nieobecności przekraczające 3 dni, urlopy i dłuższe przerwy w grze zgłaszamy z wyprzedzeniem do Lidera Gildii lub Jej Administratorów.
Zdecydowana/y dołączyć do Nas? Napisz w grze do kogoś z osób poniżej:
Lider Gildii : Cris_Alisar
Administracja : janex1, Bosiahero
lub zagadaj na szepcie do któregoś z członków gildii.
Gildia Ludzi Poważnych :p z poczuciem humoru :D zaprasza
Cris_Alisar
08.11.2017, 23:17
Rekrutacja trwa w dalszym ciągu :) Zainteresowanych proszę o kontakt :)
Witam . Jestem co prawda świeżak ale musze tu ludzi pochwalić za zgranie miłą atmosferę i wszelką pomoc w grze . :):) :rolleyes:
BB_Penelopa
20.12.2017, 15:10
Witam . Jestem co prawda świeżak ale musze tu ludzi pochwalić za zgranie miłą atmosferę i wszelką pomoc w grze . :):) :rolleyes:
:)
Cris_Alisar
09.03.2018, 20:28
Rekrutacja trwa nadal :) mamy jeszcze wolne miejsca :) Zapraszamy :)
edeneden
09.05.2018, 14:37
Jeśli szukacie gildii, w której o każdej porze dnia i do późna w nocy jest z kim pogadać, wymienić się dropem albo dobrym słowem to jest to właśnie gildia dla Ciebie :-) Dołączyłam kilka miesięcy temu i każdemu polecam :-)
Bosiahero
17.11.2018, 19:55
Jestem w tej gildii już jakiś czas :) i muszę przyznać ze atmosferę stwarzają ludzie, solidni, pomocni, bezinteresowni z którymi możesz pogadać na każdy temat a niekiedy i pomilczeć :). Jeśli potrzebujesz pomocy zawsze jest ktoś kto pomoże. Szukacie solidnej gildii, ta jest właśnie taka :)
Kowalsia
20.05.2019, 21:52
Po kilku latach przerwy w grze zostałam bardzo milo przywitana przez Lidera i czlonków gildii. Otrzymalam niezbędną pomoc w połapaniu się w nowych (i starych) funkcjach. Mila atmosfera. Polecam wszystkim.
Wracam do gry ;) pozdrawiam. kowalsia
Super gilda-ZG-robione na poziomie 90-95%,a atmosfera-dołącz a przekonasz Się jaka jest super.
Pozdrawiam
Lukaszuk
24.03.2020, 20:29
Jestem już kilka lat w Gildii. Powiem jedno. Będę w niej do samego końca mojego żywota lub jej ;)))
Gildia to ludzie, a tu są ONI świetni. Na chat-cie nie można się nudzić, a prośby są błyskawicznie załatwiane.
Dzięki pomocy gildii w krótkim czasie nauczyłem się jak grać, jak rozumieć "grypsy" ;) no i błyskawicznie podniosłem poziom o ponad 30 pkt.
Serdecznie zapraszam. I sam polecam :) milo i smiesznie, tak jak byc powinno :)
Piasecznik
24.03.2020, 21:32
W gildii sypią się monety z Zadań G, zapraszamy Panie w szczególności :)))))) przynajmniej ja w szczególności :)
fajnie ludzie współpraca gildii na najwyższym poziomie ( nie cukruję bo nie umiem) polecam jak najbardziej zawsze dostępna pomoc i czego dusza za pragnie oby takich więcej w grze
landeshut
24.03.2020, 23:04
fajna atmosfera, pomocni osadnicy, zapraszam :)
Rekrutacja nieustannie trwa, chcesz się przekonać czy poprzednie wpisy są prawdziwe ? Wstąp do gildii.
Lulkabulka
25.03.2020, 10:18
Szukasz Gildii? To proponuję tę - Gildia DREAM. Ludzie chętni do pomocy, z poczuciem humoru i obowiązku. Jako krakus z Poznania cenię to, że codziennie z wpada duuuuużo monet gildii.
Zapraszam, sprawdź.
Pedro882013
25.03.2020, 15:54
Gildia jest super, polecam:)))))
wulkan4fun
25.03.2020, 20:49
Potwierdzam, wróciłem po roku przerwy, bardzo milo zostałem przyjęty, zawsze jest się do kogo odezwać... ba, czasem na czacie gildii głośno na na arabskim suku:) Miło, kulturalnie i dużo monet gildijnych wpada co dzień.
fajnie ludzie współpraca gildii na najwyższym poziomie ( nie cukruję bo nie umiem) polecam jak najbardziej zawsze dostępna pomoc i czego dusza za pragnie oby takich więcej w grze
kłamać też nie umiesz? :D
ZAGICZEK
26.03.2020, 16:41
Jak śpiewały Elektryczne Gitary: Byłem w Rio, byłem w Bajo, byłem nawet na Hawajo, wszystko ch.....
Ta Gildia to jest TO.....:):):):):)
Salaboss
26.03.2020, 23:43
Ja za to odpiszę inaczej :) Dosyć długo jestem w gildii, nawet nie pamiętam ile. Nie ma handlu ani praktyk znanych od górali z gór Synaj, jak coś będziesz potrzebował sensownego z surowców zawsze ktoś Ci pomorze. Ofki na ZG zawsze będziesz miał, czy zaliczenia przy eventach. Przez to rozwój na lewelu idzie na prawdę o wiele szybciej w górę. Jest to oczywiście propozycja dla graczy zaangażowanych w grę a nie takich u których wyspa leży ugorem bo nie ma kto pól zasiać przez tydzień. Czasami na ewentach brakuje slotów żeby klikać wszystkie zapki na przygody. Także powtarzam ci którzy chcą coś osiągnąć w grze znajdą swoje. Maruderzy, niedzielni zaglądacze na konto :P nie traćcie czasu. No i każdy znajdzie jakiegoś tam znajomego z czatu bo jest nas aktywnych na prawdę sporo.
Cris_Alisar
07.06.2020, 19:45
Mamy jeszcze parę wolnych miejsc :) w szczególności zapraszamy Panie którym nieobce jest wykonywanie Zadań Gildii :)
Zapraszamy nowych graczy ale i starych wyjadaczy z innych gildii :)
U nas wszystko jest za darmo. Czegoś potrzebujesz - piszesz, a na 100% ktoś się podzieli.
Zapraszamy nowych graczy ale i starych wyjadaczy z innych gildii :)
U nas wszystko jest za darmo. Czegoś potrzebujesz - piszesz, a na 100% ktoś się podzieli.
jak dajecie za darmo twierdze, wędzarnie itp. to zaczynam od nowa na kolonii
to już nie dream a insomnia :D
https://www.youtube.com/watch?v=P8JEm4d6Wu4&list=PLPHUsAggyF7I85Jpaa3gzybFP3plFfs1-&index=334
zaba5666
28.10.2020, 01:48
Atmosfera w gildii, co tu dużo ukrywać, jest rewelacyjna :D Żarty, humor, rozmowy w gildii tworzą naprawdę fajną atmosferę i nie żałuje że jestem jednym z nich. Polecam dołączyć :D
:)Pozdrowienia dla gildii:) W związku z blokadą możliwości logowania powiązaną z możliwościami mojego kompa składam w tym wątku życzenia spokojnych i zdrowych świąt i jak najbardziej optymistycznego 2021r, by tym którym się udało ciągnęli dalej i wyżej chwałę i renomę gildii.:cool:
Pozdrawiam Kolenty.
wulkan4fun
19.12.2020, 20:33
Niestety i ja poległem na "nowinkach" technicznych, Wygląda na to że chyba skończyłem tu zabawę. Pozdrawiam i życzę spokojnych i zdrowych swiąt.
Cris_Alisar
24.01.2021, 19:40
Tym Graczom Gildii którzy polegli na nowinkach , albo mają problemy z nowym klientem porozsyłałem zaproszenia :) Czekamy na Was :)
Pozdrawiam Cris_Alisar :)