Zobacz pełną wersję : Aplikacja TSO- problem z plug in
Voltaris666
25.09.2016, 17:11
Witam.
Mam problem z aplikacja obecenie mam system win 8 oraz przegladarke chrome. Zainstalowalem apke i ciagle mam error, ze gra nie moze zanalezc plugin'a. Instalowalem adobe flash playera i dalej to samo :(
help:(
Dobrawa_old
25.09.2016, 17:44
Dzień dobry,
a czy próbowałeś w opcjach zaznaczyć opcję "Wtyczka Google Chrome flash" ? Jeżeli zmiana wtyczek w opcjach nie pomoże, proszę opisać problem w Supporcie (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25410-FAQ-Jak-skontaktowa%C4%87-si%C4%99-z-Supportem).
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Voltaris666
25.09.2016, 17:50
Zmiana pluginu nic nie dala. wyskakuje to samo ciagle :( zobacze czy jak zainstaluje FF to co sie zmieni jesli nie to napisze do suportu :(
Poniżej link do najnowszej wersji flasha dla aplikacji bazujących na chromium, może coś zdziała:
https://fpdownload.macromedia.com/pub/labs/flashruntimes/flashplayer/install_flash_player_ppapi.exe
Voltaris666
25.09.2016, 19:01
Niestety nic z tego, ani instalacja FF, ani wersja od baqslaw'a. Na xp smigalo jak nalezy na 8 no ani w lewo ani w prawo. Chrome dziala filmy dzialaja wszystko dziala apka jak nie widzi wtyczki tak nie wiedzi.
BB_Penelopa
26.09.2016, 11:00
Niestety nic z tego, ani instalacja FF, ani wersja od baqslaw'a. Na xp smigalo jak nalezy na 8 no ani w lewo ani w prawo. Chrome dziala filmy dzialaja wszystko dziala apka jak nie widzi wtyczki tak nie wiedzi.
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Voltaris666
04.10.2016, 13:19
okej problem rozwiazalem sam. Aplikacja tso ma problem z programami 64 bitowymi. Jezli ktos ma windows 8 (64 bit) i zainstaluje na nim przegladarke (wersje 64 bity) aplikacja TSO glupieje. (chyba umie liczyc tylko do 32 bo dalej to ma problemy) metoda na gloda jest taka:
-wywalic chrome 64 bity z kompa
- to samo zrobic z tso (nie koniecznie potrzebne ale lepiej zainstalowac jeszcze raz tak od W)
- zaisntalowac chrome 34 bity (strona chrome od razu pchac nam bedzie chciala wersje 64, dla tego nalezy kliknac na linka na stronie chrome /pobierz chrome na inny system/ tam wybieramy wersje chrome 34 instalujemy.
- instalujemy tso jeszcze raz (o ile je usunelismy)
- gramy :)
BB_Penelopa
04.10.2016, 13:41
Witam!
Brawo! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Senlandia
08.10.2016, 08:42
34 bity? :P
Voltaris666
15.10.2016, 15:33
32 bitowy sorry za babolca
darekd3k2
16.10.2016, 17:03
To ja się podepnę.
Od kilku dni mam problem właśnie z tą aplikacją, logowanie przebiega normalnie ale po kliknięciu na "graj" dostaje zwiechy na drugiej planszy:( Gram na tej apce dość długo aproblemy zaczeły się jak już wspomniałem kilka dni temu. Znalazłem rozwiązanie: klikam na opcje--->zmieniam wtyczkę--->zastosuj, aplikacja się restartuje i o dziwo działa już dobrze ale do następnego uruchomienia. Za każdym razem pwtórka,rodzaj wtyczki nie ma znaczenia, trzeba zmienić po prostu na tą nie aktywną w danym momęcie. Może problem występuje tylko po mojej stronie, tego nie wiem ale jak by ktoś miał podobny problem to rozwiązanie tymczasowe jest :)
Senlandia
25.10.2016, 19:42
Używam aplikacji od dwóch dni (bo na przeglądarkach działa jak działa ostatnio).
Po uruchomieniu wyskakuje mi kilkukrotnie komunikat "Nie znaleziono punktu wejścia procedury strnlen w bibliotece msvcrt.dll."
O dziwo jednak aplikacja się uruchamia i działa na googlowym flashu. Na adobe'owskim nie wczytuje się gra - na ekranie pojawia się jakby odtwarzacz plików video w którym nic nie ma.
Mam lapka z windows xp sp3.
pelemele
26.10.2016, 02:13
Gdzie możną ściągnąć tą aplikacje (TSO)?
Senlandia
26.10.2016, 07:28
strona głowna -> pobierz gre
MOD_Nefertum
09.01.2017, 19:30
Dzień dobry.
Skoro problem się rozwiązał, temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam.
MOD_Nefertum