Zobacz pełną wersję : Gra Wprowadzenie elitarnego skunksa z receptury u kupca.
Rados007
18.09.2016, 21:39
Wprowadzenie elitarnego skunksa z receptury u kupca.
Przydał by się w ogóle Elitarny skunks z receptury w ulepszonym magazynie prowiantu za surowce elitarne.
Elitarny skunks na elitarne koszary przykładowo z granitu i desek egzotycznych (lub desek mahoń)+ platyna w ulepszonym magazynie prowiantu myślę że to by było dobre rozwiązanie tym bardziej, że sztandary i czajniki idą na premie do zbrojowni i akademii wojskowej do ekspedycji i innych premii w ulepszonym magazynie prowiantu i domu władyki. Zapraszam do głosowania :)
Osobno elitarny skunks bardzo by się przydał z receptury, przynajmniej by się osobno produkował w oddzielnym budynku niż sierżant i za inne surowce i elitarne koszary miały by swoją premie oraz odciążył by skunksa z koszar i władykę.
Bardzo zapraszam do głosowania :) Osobno elitarny skunks bardzo by się przydał z receptury, przynajmniej by się osobno produkował w oddzielnym budynku niż sierżant i za inne surowce i elitarne koszary miały by swoją premie oraz odciążył by skunksa z koszar i władykę zapraszam do głosowania a nawet bardzo.:)
prosimy o posty zeby penelopa mogla zachecic do dyskusji a pozniej napisac ze pomysl zostal przekazany deweloperowi
a wg mnie pomysl fajny
Misiorww
19.09.2016, 07:33
witam,
zapraszam do głosowania i dyskusji ;)
ps
oczywiście, że na tak
ps2
małe, ale - te beczki bym wywalił
Mniejsze znaczenie ma dla mnie czy to by była receptura, czy wprowadziliby np. kolekcje na alibabach. Po prostu jestem za większą dostępnością premii na koszary, jeszcze lepszym rozwiązaniem by była premia x4 na elitarne koszary, zwłaszcza na elitarne, gdzie wojsko na trudniejsze przygody robi się tydzień.
RobertLat
19.09.2016, 08:22
przydała by się bo teraz premia elitarna
Migotka79
19.09.2016, 13:38
Jestem na tak.
kinia19910
19.09.2016, 14:01
Również jestem za :)
ps.: Dlaczego ankieta jest publiczna i wielokrotnego wyboru? :)
publiczne mi nie przeszkadzają(nie wstydze sie swojego głosu :)), ale wielokrotnego wyboru są polem do popisu trollow
BB_Penelopa
19.09.2016, 15:44
witam,
zapraszam do głosowania i dyskusji ;)
ps
oczywiście, że na tak
ps2
małe, ale - te beczki bym wywalił
Witam! :)
Ja również zachęcam do głosowania. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ja również zachęcam do głosowania. :)
Juz powyzej 40 glosow na tak :)
wicherpl1
19.09.2016, 18:10
jestem na tak:))
BB_Penelopa
20.09.2016, 11:38
Witam!
Pomysł został przekazany! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Rados007
25.09.2016, 13:16
Super mamy nadzieje że będzie wprowadzony. Proszę bardzo o dalsze głosy :)
Osobno elitarny skunks bardzo by się przydał z receptury, przynajmniej by się osobno produkował w oddzielnym budynku niż sierżant i za inne surowce i elitarne koszary miały by swoją premie oraz odciążył by skunksa z koszar i władykę. Zapraszam do dalszego głosowania :)
benytraktor
18.11.2016, 19:10
do boju :D ku chwale Radosa za świetny pomysł :d jestem za!!
aTenSion
18.11.2016, 23:59
do boju :D ku chwale Radosa za świetny pomysł :d jestem za!!
Na przedstawiciela graczy polskiej wersji TSO ;)
Androm3da
25.11.2016, 14:26
A ja jestem na nie :P Co by się nie napisało to znajdą się tacy co zaraz piszą że po co ułatwiać grę... tak że za chwilę się okaże że będziemy chcieli elitarną torbę śniegu czy elitarną króliczą łapkę, czy nawet elitarny stek :P
BB_Penelopa
25.11.2016, 16:52
A ja jestem na nie :P Co by się nie napisało to znajdą się tacy co zaraz piszą że po co ułatwiać grę... tak że za chwilę się okaże że będziemy chcieli elitarną torbę śniegu czy elitarną króliczą łapkę, czy nawet elitarny stek :P
Witam!
Pomysł został przekazany, zobaczymy czy zostanie wprowadzony. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
produkcji normalnych surowcow jest az nadto, produkcji wojska (szczegolnie elitarnego) spokojnie mogloby byc ze 2-3x tyle.
ArturGrab
04.12.2016, 18:38
A ja jestem na nie ale tylko dlatego że nie długo w specjalnym magazynie bedziemy mieli pełno receptur i produkcje zapchaną i nie będzie wiadomo za co się brać.
Zwykły magazyn stoi nie używany, a w specjalnym mamy uczty, manuskrypty itp.
patrycol1728
05.12.2016, 16:28
jestem za czekam na realizacje :D
BB_Penelopa
05.12.2016, 17:15
jestem za czekam na realizacje :D
:)
robert300
27.01.2017, 16:38
Popieram pomysł autora i zachęcam do głosowania !
BB_Penelopa
27.01.2017, 16:53
Popieram pomysł autora i zachęcam do głosowania !
Witam!
Dziękuje! Pomysł został już przekazany.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam...jestem na NIE.
Spyta ktoś dlaczego ?
Ano dlatego,ze specjalny magazyn prowiantu jest już tak bardzo obciążony produkcją że każda dodatkowa funkcja jest bez sensu.
Tymczasem zwykły magazyn prowiantu,często stoi bez produkcji...przynajmniej u mnie.
Dlatego proponuję stworzyć nową budowlę np.Elitarny magazyn prowiantu i rozdzielić receptury tak,żeby we wszystkich szła produkcja.
Pozdrawiam.
Świetny pomysł. Ale właśnie lepiej gdyby była możliwość wytwarzania w zwykłym magazynie, który w większości robi za ozdobę na wyspie.
BB_Penelopa
19.06.2017, 18:57
Witam...jestem na NIE.
Spyta ktoś dlaczego ?
Ano dlatego,ze specjalny magazyn prowiantu jest już tak bardzo obciążony produkcją że każda dodatkowa funkcja jest bez sensu.
Tymczasem zwykły magazyn prowiantu,często stoi bez produkcji...przynajmniej u mnie.
Dlatego proponuję stworzyć nową budowlę np.Elitarny magazyn prowiantu i rozdzielić receptury tak,żeby we wszystkich szła produkcja.
Pozdrawiam.
Dzięki za głos!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
ArturGrab
20.06.2017, 12:25
Witam...jestem na NIE.
Spyta ktoś dlaczego ?
Pozdrawiam.
Zgadzam się w 100% wystarczy że w SMP wrzucisz 25 manu i nie dasz premii 8dni kolejka stoi.
A zwykły magazyn świeci pustkami tam tylko premie do scenariuszy albo listów się robi.
Ale BB i tak nie wprowadzi pomysłów tylko tak Penelopa pisze bo co jej innego zostało.
Nie wierze że dział pomysłów nie wie jak i co wprowadzić potrafią dodać manuksrypt tom i kodeks albo grillowany stek a nie dadzą inne premii?
Jakieś wieści w sprawie premek na koszary są?
Bo wlecze się ta produkcja straszliwie
Więcej mocy w koszarach :)
BB_Penelopa
25.07.2017, 18:31
Jakieś wieści w sprawie premek na koszary są?
Bo wlecze się ta produkcja straszliwie
Dam znać, jak coś będę wiedzieć.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Rados007
15.02.2018, 19:28
Witam:) wiadomo coś już na temat premii na elitarne koszary ?