PDA

Zobacz pełną wersję : Dolina Odkrywców - problemy z serwerem

rymcymcymka
05.09.2016, 19:05
czy BB_Penelopa jest tutaj by pracować, czy tylko żeby być i pachnieć? Od kilku dni są problemy z logowaniem z powodu przeciążenia serwera, a MODzi stale pieprzą o czyszczeniu ciasteczek i zgłaszaniu problemu do Supportu. A ja się pytam: Od czego są Admini gry? Ile można do ciężkiej cholery pisać do supportu i czyścić ciastka??

Grałam jakiś czas temu i już wtedy występował problem migającego szeptu. I co, mam pisać do Supportu ponownie, bo BB nie wiedzą o problemie??

sir-dario
05.09.2016, 19:35
czy BB_Penelopa jest tutaj by pracować, czy tylko żeby być i pachnieć? Od kilku dni są problemy z logowaniem z powodu przeciążenia serwera, a MODzi stale pieprzą o czyszczeniu ciasteczek i zgłaszaniu problemu do Supportu. A ja się pytam: Od czego są Admini gry? Ile można do ciężkiej cholery pisać do supportu i czyścić ciastka??

Grałam jakiś czas temu i już wtedy występował problem migającego szeptu. I co, mam pisać do Supportu ponownie, bo BB nie wiedzą o problemie??

Fakt, od 2-3 dni ciagle wywala z gry, i narzeka też na to kilku znajomych, pomijam zabawę z puszczaniem bloku, jak wyjdzie blok i pojawia się komunikat o przeciażeniu serwera, zanim wyjdzie major :-))

Dertessa
05.09.2016, 19:42
"w chwili obecnej serwer jest przeciążony..." i tak ble ble ble od trzech godzin, a jak już na moment gra odpaliła to się okazało... no właśnie, że chyba mnie wywalili z gildii, bo ani w znajomych nie mam "gildian" ani chat'u gildyjnego
nic więcej się nie mogłam dowiedzieć bo znowu "w chwili obecnej...."
czy też tak macie???

ldmbl
05.09.2016, 20:11
To już jakaś porażka jest...Może by się ktoś w pierś uderzył i przynajmniej miał "jaja" przekazać graczom o co chodzi.Problem z logowaniem !!! Problemy z przestawianiem gienków !!! Problemy z czatem !!! ps.na kij mi potrzebna ta histora czatu ??? który i tak się sypie regularnie bez tego,już nie wspominając o bzdetach z ogólnego który i tak omijam :/

Grzegorz811
05.09.2016, 20:17
Problem jest od piątku i jedyną reakcją jest info od modów że problem jest zgłoszony. A pytam się co z tego że jest zgłoszony? Od tego nic się samo nie naprawi. Za chwile mija mi premium a ja dwie godziny bawię się w próby zalogowania i dokończenia przygody. Jeżeli tso chce aby zrobić miejsce dla nowych graczy bezinwestycyjnie (bo starzy gracze wkońcku nie wytrzymają i odejdą) to są na najlepszej drodze

Edytka46
05.09.2016, 20:34
u mnie to samo-nie można sie zalogować-serwer przeciążony!!! na chwilke można tylko wejśc i zaraz wywala :(

Dertessa
05.09.2016, 20:42
zastanawiam się czy ktoś to czyta??? i wydaje mi się, że my gracze "sobie" a oni "władza" - "sobie"
po kolejnym komunikacie "w chwili obecnej serwer jest przeciążony...." daję za wygraną... a później zobaczymy...

QueenPen
05.09.2016, 20:42
Serwer przeciążony? nie można zalogować się na przygodę... :(

JEeVid
05.09.2016, 21:32
Masakra jest jakaś z logowaniem sie od wczoraj. Dziś nawet do przygody nie można się dostać. BB robicie coś z tym??????

rymcymcymka
05.09.2016, 21:37
w tej grze są chyba najbardziej ... administratorzy. Jak grałam w Traviana, to równiez występowały błędy, ale chociaż Admini rozmawiali z ludźmi, a ci tutaj totalny zlew mają na swoich klientów.

BB_Penelopa
06.09.2016, 12:42
Witam!

Proszę napisać w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Alekin
06.09.2016, 13:56
Witam!

Proszę napisać w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Brawo Penelopo, to znaczy problem dotyczy wszystkich ale trzeba pojedynczo pisać do supportu ?? Dziękujemy za taką poradę

dario_j
06.09.2016, 14:16
Serwer zajęty.
Serwer znowu padł. Z tego co tu widzę, to tylko na dolinie takie kwiatki.

BB_Penelopa
06.09.2016, 15:00
Witam!

Jeżeli zmiana przeglądarki nie pomoże, proszę o kontakt z supportem.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

dario_j
06.09.2016, 15:08
Penelopa złotko, tu wina zdecydowanie po stronie serwera, który jest już rozgrzany do czerwoności, jeszcze trochę i się kompletnie spali. Żadna zmiana przeglądarki tu nic nie pomoże bo na każdej będzie ten sam komunikat o przeciążeniu serwera.

NervaR
06.09.2016, 17:00
To jest ich taktyka na to by zlikwidować ten serwer:)

Rafalatko
06.09.2016, 19:08
Serwer obciazony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie moge sie zalogowac a jak sie uda po 20 minutach to mnie wywala
Naprawcie serwery

Edytka46
06.09.2016, 19:09
pada nam dolina :(

Gertych
06.09.2016, 20:11
To jakaś masakra!!! Cały czas serwer przeciążony?

iras11
06.09.2016, 20:17
ale ten problem dotyczy chyba tylko doliny odkrywców. ja tez od 3 godzin nie moge sie zalogowac

najciekawsze są posty MOD Penelopa: odesłanie pojedyńczo draczy do supportu. z całym szacunkiem dla MODA, to i tak nic nie da, bo wina nie leży w żadnej kwestii po stronie graczy, tylko serwera. ale żeby pół dnia nie można było wejśc do gry , to juz zakrawa na kpinę z graczy.

bestmenow
06.09.2016, 20:22
"W chwili obecnej serwer jest przeciążony. Prosimy spróbować później".
Próbuje od 3h wejśc na przygode z marnym skutkiem. Wyrzuca co chwile z gry.

Gertych
06.09.2016, 20:29
Ja to do gry wejść nie mogę, nie mówiąc nawet o przygodzie... Może jakiś komunikat na stronie głównej by się przydał, co? Totalna zlewka, nie dziwię się, że liczba graczy spada...

Mortycjusz74
06.09.2016, 20:32
witam tez od piatku nie moge sie zalogowac do gry po 18stej,serwer pzeciazony ,najgorsze to ze niema zadnego info o powstajacym błedzie ,gdy napisałem do BB to odpisali ze problem przedstawia dalej,normalnie jaja sobie robia z graczy

Gertych
06.09.2016, 20:32
A na stronie głównej super interesujący i MEGA ważny komunikat o aktywowaniu historii czatu. A na co mi ta historia?

Czy inne serwery też mają ten problem? Czy tylko Dolina udupiona? Czy jakiś MOD czyta to dzisiaj?

Ranhea
06.09.2016, 20:38
Tak na podstawie wczesniejszych doswiadczen - zasypcie z Doliny support zgloszeniami bledow...

streaker
06.09.2016, 20:41
Udało mi się na chwilę zalogować i widziałem że na handlu jest normalny ruch. To znaczy że nie wszyscy mają problem z logowaniem. Tym bardziej, że z tego co widzę, niektórzy mają problem już od wczoraj, a ja wczoraj logowałem się bez problemu.
Wygląda jakby "wycinano" codziennie część graczy, żeby nie przeciążać serwera. Co oczywiście byłoby niezłym skur..syństwem, więc mam nadzieję że tak nie jest.

thea5
06.09.2016, 20:44
Ja rano i ok godz 18stej loguje się normalnie, po 20 już nie ma szans. Zgłosiłam do supportu i pisze też tu bo dziś moderator napisał, że tylko im zgłaszamy a oni nic nie mogą z tym zrobić a na forum raptem 6 osób napisało. Piszę więc i ja. Może nieskładnie trochę ale delikatnie denerwuje mnie fakt, że szanowne bb ma graczy głęboko w... poważaniu :P

Wojada
06.09.2016, 20:44
ech ,rozjechało się im cosik

sir-dario
06.09.2016, 20:48
Udało mi się na chwilę zalogować i widziałem że na handlu jest normalny ruch. To znaczy że nie wszyscy mają problem z logowaniem. Tym bardziej, że z tego co widzę, niektórzy mają problem już od wczoraj, a ja wczoraj logowałem się bez problemu.
Wygląda jakby "wycinano" codziennie część graczy, żeby nie przeciążać serwera. Co oczywiście byłoby niezłym skur..syństwem, więc mam nadzieję że tak nie jest.

Jak tak patrze, to w czwartek pierwsze osoby w gildii zgłaszały że mają te problemy, u mnie było o.k., ale od soboty czy niedzieli u mnie się zaczęło.

Mortycjusz74
06.09.2016, 20:49
O zmiana napisu podczas logowaniw, teraz juz serwer został wyłaczony:) oby nie na zawsze:)

Gertych
06.09.2016, 20:51
Ja problem mam dopiero od wczoraj (bark możliwości wejścia do przygody), od dzisiaj wcale nie mogę się do gry zalogować. Napisałem do supportu, pewnie za tydzień coś odpowiedzą...

streaker
06.09.2016, 20:57
Odpowiada pewnie automat, więc nie ma się co cieszyć z szybkości :)

Gertych
06.09.2016, 20:57
Super wiadomość :) Frontem do klienta! Nie ma co! Przecież co najmniej od kilku dni wiedzą o problemie. I w sumie mnie nie chodzi o to, że problem jest (trudno, czasami tak bywa), ale o to, że wszystko mają w d... i zero jakiegokolwiek komunikatu na głównej. Osobiście chciałbym przynajmniej wiedzieć, co robią i kiedy planują to zakończyć, a także jak rozwiążą problem np. z upływającym premium, czy też brakiem możliwości zakończenia przygody w terminie, itp...

MICHUGDA
06.09.2016, 21:00
a moze poprostu trzeba jeszcze bardziej graczy zniechecić do zabawy w TSO. Ignorowanie problemów graczy od piątku tj juz przesada i tylko pokazuje stosunek do całej społeczności TSO, kupujcie klejnoty to bedziecie ok ;-), jak nie kupujecie to mamy was w d...e. Sam mam problemy z logowaniem od piątku, ale dziś to już jest jakiś absurd

Gertych
06.09.2016, 21:00
Tera u mnie nowy komunikat "Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych".

thea5
06.09.2016, 21:01
U mnie jeszcze jest zajęty ;)
A z innej beczki. Dlaczego forum ma jeszcze/już czas zimowy? :P

Gertych
06.09.2016, 21:02
Oni wszyscy mają zimowy, ale chyba sen :)

MICHUGDA
06.09.2016, 21:09
znikajaca gildia, przeciagajace sie problemy z logowaniem, a do tego uruchomienie możliwości przeglądania czatów, tylko po co skoro część z nich regularnie znika od piątku a tak jak niektórzy pisali jest zerowe zainteresowanie ze strony supportu, chyba trzeba się będzie przerzucić na inne hobby...

Gertych
06.09.2016, 21:13
Jak już ktoś pisał, proponuję zawalić support zgłoszeniami problemów za pomocą formularza kontaktowego. Może ruszą szanowne d...ska i wrzucą przynajmniej jakiś komunikat.

MICHUGDA
06.09.2016, 21:20
Patrzac na graczy piszacych na forum, problem dotyczy zdecydowanie tylko tego serwera, wiec wypadałoby coś w tym kierunku jednak podziałać a nie tylko klepać ignora

dario_j
06.09.2016, 21:22
Wygląda na to że dziś już nie pogram. Za każdym razem wyskakuje że serwer przeciążony.
BB niech się cieszy że pług konny mi już dawno zardzewiał i się rozsypał. Gdyby był sprawny to zaprzągł bym do niego tych pseudo-programistów i pogonił po polu.

Gertych
06.09.2016, 21:28
Ja chyba też na dzisiaj się już poddam z próbą zalogowania. Maile do supportu wysłane, zobaczymy jutro...

Sunx
06.09.2016, 21:34
To tylko się cieszyć, że nas wyróżnili ;). A tak serio to od kilku dni faktycznie serwer przeciążony, wywala, lagi, więc problem cały czas jest, nie da się grać.

zenkat54
06.09.2016, 21:40
Może trzeba poczekać do planowanego eventu?

qwerew
06.09.2016, 21:53
Pierwszy raz mam problem z logowaniem. Od 2h tylko strona logowania. Będzie to naprawione? Kiedy?

streaker
07.09.2016, 09:42
Najlepsze jest to, że kiedy mi wyskakiwał komunikat "serwer wyłączony z przyczyn technicznych", znajomy się bez problemy logował na ten sam serwer. Czyli zrobił coś co potrafi tylko Chuck Norris- zalogował się do wyłączonego komputera. Nieźle nas traktują.

BB_Penelopa
07.09.2016, 12:19
Witam!

Uprzejmie informuję, że technicy pracują nad rozwiązaniem opisywanych problemów.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

dario_j
07.09.2016, 14:00
Technicy coś chyba majstrowali. Zauważyłem że odkrywcy mają jeszcze 7 - 9 godzin do końca poszukiwań, a powinni wrócić już przed godziną 11. Premie też wydają się przesunięte i będą działać o 12 - 13 godzin dłużej niż by to wynikało z czasu w którym je rzuciłem. Zupełnie jakby na mojej wyspie czas stanął w miejscu na te kilkanaście godzin.

BB_Penelopa
07.09.2016, 17:42
Witam!

W przypadku nieprawidłowości, proszę napisać do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

DrwalNadDrwale
07.09.2016, 18:10
Czy serwer nie jest przeciążony tylko o piątej rano?

qwerew
07.09.2016, 19:51
Może ktoś doradzić jakąś inną grę online? Na czym mi zależy:
1. Żeby nie było tak długich czasów "niedziałania" (wyrzucanie z przygód, z wysp innych graczy, z własnej wyspy), tracenia przez to wojaków w blokach czy surowców, bo czas się "zamroził"
2. Żeby nie trzeba było siedzieć w konkretnych godzinach (szczególnie nocnych), bo inaczej stracimy cały czy część dorobku (np. Travian)
3. Częste wchodzenie jest nagradzane rozkwitem konta (jak tutaj w TSO)
Chyba warto już zmienić tą fuszerkę tutaj
Będę wdzięczny za fajną propozycję :)

Sunx
07.09.2016, 19:55
Dzisiaj znowu to samo, mówiąc krótko nie da się grać.

packok
07.09.2016, 20:23
E informatycy do roboty sie weście grac się nie da za co kase trzepiecie

BB_Penelopa z całym szacunkiem do suportu to uważasz nikt nie pisze podejrzewam już od 4 dni piszą a efekty żadne

Aleksygra
07.09.2016, 21:15
Nie wiem czy pisanie do suportu ma sens..problem od 2 września po restartach serwera ten sam..serwer przeciążony..o ile po zakończeniu przygody genek przyspawany wrócił na wyspę o tyle problem przeciążenia trwa na dobre..czy żeby pograć to trzeba ..w nocy się logować i max do 14-stej w dzień i nie w weekend?..
Pozdrowienia z doliny Odkrywców..

Mortycjusz74
07.09.2016, 21:22
znowu to samo ,serwer pzeciazony ,ciekawe nad czym oni pracuja
3x juz pisałem do suportu i dalej nic to trwa od piatku,myslałem ze juz naprawili a tu lipa

RafałNikola
07.09.2016, 21:45
Zamiast naprawiac ciagle cos psuja/
3 razy pisalem do supportu a oni mi kaza wyslac screna jak mnie wywala - zenada Panowie.

zenkat54
07.09.2016, 22:02
Możemy sobie pisać, pisać,pisać...

jolka_zołza63
08.09.2016, 11:28
witam

rano czy wieczor, noc :(
kolejny dzien pod rzad - znowu to samo, mówiąc krótko nie da się grać.

BB_Penelopa
08.09.2016, 12:24
Witam!

Uprzejmie informuję, że wszystkie zgłoszone przez Was trudności z logowaniem są na bieżąco zgłaszane do techników.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Mortycjusz74
08.09.2016, 18:09
Witam
to juz przesada jutro bedzie tydzien jak nie mozna sie zalogowac na gre
czy te jełopy potrafia cos zrobic? konto premium leci to juz jest złodziejstwo!!!
czy to tak ciezko naprawic gre?
juz 3x pisałem i zlewka a wy ciagle ze trudnosci sa zgłoszone, komu?

Sunx
08.09.2016, 18:14
Dokładnie, kolejny dzień problemy z logowaniem i lagi. Czyli wieczorem będzie znowu przeciążony :)

szymongrad
08.09.2016, 18:16
Witam

Czy jest gdzieś dostepna informacja kiedy się skonczą problemy na przygodach?

Gertych
08.09.2016, 19:54
Witam masakra. Przedwczoraj serwer przeciążony, wczoraj nadzieja odżyła, dało się logować i grać (do około 21:00), dzisiaj próba logowania ok 19:30 i znowu kicha, serwer przeciążony, na przedwczorajsze wiadomości do supportu doczekałem się tylko odpowiedzi, że problem zgłoszony dalej i tyle. Co to k... ma być?

Anakinkris
08.09.2016, 19:59
Dokładnie, kolejny dzień problemy z logowaniem i lagi. Czyli wieczorem będzie znowu przeciążony :)

tylko ciekawe jest to że 4lata temu było mnóstwo graczy i serwery dały rade a dlaczego teraz nie dają ????????

iras11
08.09.2016, 20:04
Droga Mod PENELOPO, pisanie do supportu nic nie da. jesli chcesz wiedziec, to wczoraj otrzymalem taka odpowiedz: zgłoszenie przyjete, pracuje nad problemem odpowiedni dział. i tyle. a na koniec tylko pozdrowienia od Pana Marka, zapewne jakiegos kolegi, ktory pisze wszystkim takie same bzdury. i jak tu życ i grac, jak nikt graczy nie słucha, znasz droga Penelopo na to odpowiedz? jestes Mod wiec powinnas nam w jakis sposob pomóc, no chyba , że Tobie problemy z logowaniem nie przeszkadzaja.

Gertych
08.09.2016, 20:04
Sukces! Udało mi się zalogować, ale na mojej wyspie czas stanął od wczoraj w miejscu.. Nic nie ubyło, nic nie przybyło. Brawo support. Jak tak dalej pójdzie, to i za 100 lat nie posunę się do przodu :(

iras11
08.09.2016, 20:05
anakin, masz słuszna racje, wczesniej sie grało bez problemu

Antioch
08.09.2016, 20:05
Panowie support i techniczni, przecież dziś już czwartek, potem piątek i będzie jeszcze więcej ludzi online.
Za chwilę zaczniecie tracić subskrybentów - i tych co graja za free i tych co korzystają z mikropłatności.

Hugo256_
08.09.2016, 20:08
Niestety i ja od dobrych 40min nie mogę się zalogować. Za każdym razem ten sam romantyczny komunikat o przeciążeniu serwera. Zwykła ludzka uczciwość wymagała by od bb napisania że na razie nie znają przyczyny powstałego problemu i pracują nad jej ustaleniem i późniejszym rozwiązaniem a nie chowanie głowy w piasek jakby nic się nie stało i nie działo. Porażka. Moim skromnym zdaniem nigdzie nie ma oficjalnej wzmianki o problemie bo po prostu bb do tej pory nie ustaliło dlaczego dzieje się jak się dzieje i dlatego milczą.

Gertych
08.09.2016, 20:09
Sukces okazał się jednak tylko chwilowy :( :( :( SERWER PRZECIĄŻONY JEDNAK :(

rreewwaa
08.09.2016, 20:14
ser.przeciążone - i klops znowu z gry

Anakinkris
08.09.2016, 20:15
ciekawe czy zdążą do eventu albo dadzą komunikat że wygaszają grę ?????!!!!!!!

iras11
08.09.2016, 20:24
my ostatni zgasimy światło szefuniu, nie oni hahahah

ale widac, ze problem dotyczy tylko graczy z doliny odkrywców, bo innych wpisów i innych serwerów nie widac tutaj od kilku dni

sorki pomyłka, jedynym graczem z innego serwera nowa ziemia jest BBPenelopa, która udzieliła odpowiedzi około godziny 12 i dalej juz nie ma od niej wzmianki

Gertych
08.09.2016, 20:27
Bo pewnie padł im ze starości tylko ten serwer, a po nowy właśnie jadą do Auchan...

iras11
08.09.2016, 20:27
hehhehee

Gertych
08.09.2016, 20:28
Bo BBPenelopa (i każdy inny BB) gra sobie spokojnie i nie ma czasu, ani tym bardziej potrzeby tu zaglądać....

Antioch
08.09.2016, 20:29
Może tak być, w końcu dodane jest kilka nowych funkcjonalności, i po prostu staruszek się przepracował.
Jak spadnie ilość graczy do 50% lub o 50% to pewnie się da grać, i nie będzie potrzebny upgrade sprzętu :)
Nie ma sensu naprawiać, samo się naprawi ...

Mortycjusz74
08.09.2016, 20:33
co tam w tym bb jest tylko Marek:)) 4x pisze i on mi tylko odpowiada:) ale ma etat:))
naprawde ciekawi mnie dlaczego nadal bez wzmianki ze dolina pada:)
a moze jest nas tylko małe grono,ktorych trzeba poswiecic:)

iras12
08.09.2016, 20:33
tylko ze nie kazdy da rade wytrzymac do 1 w nocy gdy bedzie mniej graczy, tak bylowczoraj i dwa dni temu, po polnocy gralo sie juz normalnie

jerry7373
08.09.2016, 20:34
prosta sprawa-serwer jest po prostu uwalony:-) ale oczywiście zmiana sprzętu nie wchodzi w rachubę bo za mało ludzi płaci za grę-a za mało ludzi płaci bo i tak nie da się grać od pewnego czasu. czyli koło zamknięte-a ci co zakupili klejki mogą je sobie po prostu w d..ę wsadzić i tyle. operator gry ma nas wszystkich gdzieś. ta "gra" od pewnego czasu już mnie tak wku.wia że nawet nie chce się przygód robić-trzeba chyba szukać alternatywy i to takiej od innego producenta. dziwne że na World of tank problemów takich nie ma -a graczy jest od groma i trochę. w dodatku gra jest nieporównanie dynamiczniejsza i na 100 procent bardziej obciąża serwer

iras12
08.09.2016, 20:34
nie tylko Marek martycjuszu , bo jest i kasia, pewno to automatyczne sekretarki:))

dario_j
08.09.2016, 20:35
BB_Penelopa ja tu poproszę personalia tych "techników". Mam jeszcze 6 ha pola do zaorania, zaczepię ich do pługa i pogonię po polu, będą mieli nauczkę i dowiedzą się co to ciężka praca.

majsterpaulek60
08.09.2016, 20:44
witam Was ciekawe jest to , a grałem już w różne gry, jak BB przejęło gre to zawsze grało sie coraz gorzej

Gertych
08.09.2016, 20:46
Mnie 6 września też tylko nijaki Marek odpowiedział. Może samych Marków tam zatrudniają (ot, taka filozofia firmy), a żeby im (Markom) czasami życie umilić to i Kasia się trafi :)

iras11
08.09.2016, 20:50
majster próbuj, mi sie udało teraz zalogowac

Gertych
08.09.2016, 20:55
Może każdy Marek ma swoją Magdę lub Kasię? :) bo sumie to trzeba mieć zacięcie, żeby w kółko to samo ludziom odpowiadać...

Nie wiem jak u wad, ale nie wiem, czy nawet jak się uda zalogować, to jest sens grać.Miałem tak wczoraj, a dzisiaj tak jakby wróciłem do wczoraj. Nawet okienko na dzień dobry z "wyliczanką" kolejnych dni logowania mi się nie pojawiło.

Jak "u was" miało być, literówka ...

wojtas07
08.09.2016, 21:10
Masakra. Loguje się 5 minut i komunikat serwer przeciążony. Nie moglem skonczyc przygody

iras11
08.09.2016, 21:11
juz sie nagralem chcialem wejsc na przygode i serwer przeciazyłem

Mieszko24
08.09.2016, 21:43
a ja sie pytam co z czasem premium za te wszystku dni kiedy nie mozna grac???????

JEeVid
08.09.2016, 21:47
nie da się grać. Udupili serwer po całości. Udaje się wejść na 5 min, potem wywala. Gildie widzę też poznikały.

Anakinkris
08.09.2016, 21:55
nie denerwujcie się to to co robią moze być celowe aby Nas zdenerwować i sami zrezygnujemy

malgosia210
08.09.2016, 22:43
od dwuch godzin nie moge wejsc na gre , na moment mnie wpuszcza i koniec , mam rozpoczęta przygode , dałam dropa koledze , a nie mam gildi i nie moge sie nawet porozumiec na grze !!!! powiedcie mi dlaczego tak sie dzieje i jak długo to jeszcze potrwa ????

gizmodogra
08.09.2016, 22:50
co to ma byc? zero komunikatu ze serwer postawiony na telefonie z adroidem nie dziala

RedJul
08.09.2016, 23:28
Nie płakać:) W ramach rekompensaty macie promocję na klejnoty:)
My też przy okazji:)

silu700
09.09.2016, 07:04
Kolejny dzień to samo...

http://wrzucaj.net/images/2016/09/09/NbQjE.jpg

i kilka minut później:

http://wrzucaj.net/images/2016/09/09/Nbu1l.jpg

Ileż można pracować nad tym mega skomplikowanym problem technicznym gdzie zdaje się reszta serwerów oprócz Doliny odkrywców działa prawidłowo. Może w końcu doczekamy się jakiegoś oficjalnego komunikatu o przyznaniu się do porażki i odpuśćmy sobie te nerwy.

Żeby nie było, że to jakiś incydent... Takie numery występują w interwale co najmniej godzinnym.

Antioch
09.09.2016, 10:20
Panowie i Panie support i techniczni, praktycznie nie idzie grać w ten wynalazek.
Już piątek, no przecież w weekend programiści nie pracują ... nie można tego jakoś eskalować?

Misiorww
09.09.2016, 11:42
zauważyliście, że problem ma tylko jeden serwer?

silu700
09.09.2016, 12:10
zauważyliście, że problem ma tylko jeden serwer?
Dlatego jest od tygodnia olewka, gdyby wszystkie nie działały to naprawa trwałaby godzinę + konserwa.

MOD_Victoria
25.11.2016, 22:11
Dzień dobry,

w związku z brakiem aktywności w wątku - zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria