Zobacz pełną wersję : Gra Dodanie strzałek do koszar przesuń na początek i na koniec kolejki lub 1 na początek
Rados007
14.09.2016, 19:06
Przydała by się opcja i była by bardzo pomocna w koszarach dodanie dodatkowych dwóch strzałek nad tymi co są z opcją przesuń na początek i na koniec kolejki bo opcja co 1 w dół i w górę już jest. Kiedyś mogli by dodać w koszarach na górze ramkę, gdzie by się wpisywało np. 4 i strzałki na dół lub w górę zaznaczało dane jednostki i przesuń o 4 pozycje, jeśli tak się da. Przydała by się chociaż opcja tych strzałek przesunięcia jednostki lub na sam początek kolejki chociaż. Proszę o zagłosowanie na tą propozycję ułatwiło to by wszystkim grę bo jak coś trzeba do produkować w trakcie produkcji od razu to trzeba całe wojo kasować a tak by problem został rozwiązany.
poszukaj, ten temat juz jest, wiec jest to kolejny dubel
Rados007
14.09.2016, 19:57
Tematy był podobny Rozmawiałem o tym zanim post dałem ale nie ten sam i że warto wspomnieć a wy tylko narzekacie w końcu mogło by to być a nie mi tu piszesz takie tam dyrdymały tyle to też wiem , prędzej mógł byś dodać sugestie pomysł lub dobrze zagłosować duble to wy wciąż z narzekaniem piszecie coś już gdzieś tam było tylko gdzie ciebie nie było :DD tu chodzi o konkretną tak małą a tak ważną opcje czy ty to rozumiesz czy chodzisz tylko po forum żeby po uprzykrzać :DDD
jak dla mnie to by wystarczyła tylko jedna strzałka przenosząca na początek kolejki, znacznie by pomogło gdy wtopisz gdzieś wojsko w nieudanym bloku. Wtedy zaznaczasz utracone wojsko pstryk jeden guziczek i już masz na początku kolejki :)) i po chwili możesz się cieszyć i kontynuować przygodę :)
MOD_Victoria
14.09.2016, 21:10
Witam,
niemal identyczny temat jest TUTAJ (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/40437).
Zachęcam, aby właśnie tam się wypowiadać.
Wasze posty zostały przeniesione do tamtej dyskusji, ten temat zamykam jako zdublowany.
Pozdrawiam,
MOD Victoria