Zobacz pełną wersję : Gra Otworzyć granice
Źeby zakończyć fasolową przygodę trzeba pokonać wszystkich pośrednich przywódców, więc nie bardzo widzę zasadność blokowania granic między strefami, dopóki przywódca poprzedniej strefy nie zostanie zlikwidowany.
E: Jeśli nie, to nie bo nie, czy z jakiegoś konkretnego powodu?
Każda strefa w krawcu to nowe zadanie, a co za tym idzie opisy skłądające się na jakiegoś typu fabułę. Nie bez kozery krawce nazwane są bajkowymi przygodami. Jakby znieść blokadę, hierarchia tych opisów (tudzież fabuły) zostałaby zaburzona, a wtedy zasadność tych przygód straciłaby sens, i zostałyby wrzucone do tego samego worka, w którym są istniejące od początku przygody 1, 2 i 3-osobowe. Osobiście czytałem te opisy tylko raz z każdego krawca, ale i tak uważam, że lepiej zostawić je w obecnej formie. Stąd mój głos (ten pierwszy, po którym zedytowałeś post) jest na nie.
Każda strefa w krawcu to nowe zadanie, a co za tym idzie opisy skłądające się na jakiegoś typu fabułę. Nie bez kozery krawce nazwane są bajkowymi przygodami. Jakby znieść blokadę, hierarchia tych opisów (tudzież fabuły) zostałaby zaburzona, a wtedy zasadność tych przygód straciłaby sens, i zostałyby wrzucone do tego samego worka, w którym są istniejące od początku przygody 1, 2 i 3-osobowe. Osobiście czytałem te opisy tylko raz z każdego krawca, ale i tak uważam, że lepiej zostawić je w obecnej formie. Stąd mój głos (ten pierwszy, po którym zedytowałeś post) jest na nie.
No jest to rzeczowy argument, przyznaję.
Niemniej jednak wciąż uważam, że te blokady są zbędne (sam chyba nigdy nie przeczytałem tych opisów, a raczej mało kto czyta je robiąc krawca po raz tysięczny). E: Alibaby też mają jakąś tam fabułę a granice otwarte.
BB_Penelopa
13.09.2016, 12:46
Witam! :)
Zachęcam do głosowania. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
aTenSion
13.09.2016, 14:20
Tak zapytam autora tematu : co miałoby dać to otwarcie granic pomiędzy strefami ??
No jest to rzeczowy argument, przyznaję.
Niemniej jednak wciąż uważam, że te blokady są zbędne (sam chyba nigdy nie przeczytałem tych opisów, a raczej mało kto czyta je robiąc krawca po raz tysięczny). E: Alibaby też mają jakąś tam fabułę a granice otwarte.
jakbys nie mial granic, to by nie bylo sektorowi nie byloby mozliwosci ustawien gienkow do najkorzystniejszego ataku, czy moze ja zle mysle?
jakbys nie mial granic, to by nie bylo sektorowi nie byloby mozliwosci ustawien gienkow do najkorzystniejszego ataku, czy moze ja zle mysle?
Źle myślisz. Nie chodzi mi o usunięcie sektorów, tylko o odblokowanie zablokowanych, co niczemu nie służy poza tym, że musisz czekać z atakiem na obozy w kolejnej strefie, jeśli nie wyczyściłeś poprzedniej. Na wszystkich innych przygodach, łącznie z alibabami (które też mają fabułę) możesz atakować sektory jak sobie stryjenka zawinszuje. Jedynie w krawcach jest taki wynalazek.
Za ta gra stoja Niemcy, lepiej im nie sugerowac otwierania granic bo to sie moze dla nas zle skonczyc :)
Na razie otworzyli i źle się dla nich skończyło.
Dobra, chyba można zamknąć, widać w jakim to kierunku idzie.
Tak zapytam autora tematu : co miałoby dać to otwarcie granic pomiędzy strefami ??
Umknęło mi to pytanie. Nie wiem czy ja piszę po chińsku, czy w suahili. Miałoby mi dać oszczędność czasu. Żeby puścić atak na kolejny sektor w krawcach, trzeba najpierw wyczyścić poprzedni. Po co? Na innych przygodach, łącznie tych z fabułami nie trzeba. Sektory są otwarte. Można atakować co się chce. Nie trzeba czekać aż przywódca zostanie zlikwidowany. Dlaczego w krawcach trzeba? Nie no, ja rozumiem argumentowanie ideologią. Tyle, że ta tutaj nie trzyma się kupy.
MOD_Victoria
12.01.2017, 16:00
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy niewiele osób wyraziło zainteresowanie tematem. Pomysłodawca nie zyskał też większości głosów w ankiecie.
Wobec powyższego wątek zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria