Zobacz pełną wersję : Gra Liczydło
W liczydle mamy pokazaną całą nasza produkcję ale przyznam się, że brakuje mi dwóch rzeczy.
Oprócz zwykłej produkcji mamy coś takiego jak budynki mieszkalne ze swoją populacją i magazyny z określoną pojemnością.
Proponuję, żeby dodać do liczydła informację o budynkach mieszkalnych i magazynach.
Gospodarka magazynowa i zarządzanie populacją jest tak samo ważna jak ciągi produkcyjne.
Z magazynami nie wiem o co chodzi.
A z populacją o to ile nam ludzi przyrasta z władyki i szkółek?
Na którym poziomie i jakie budynki mieszkalne i podobnie na którym poziomie i jakie magazyny.
W przypadku budynków mieszkalnych informacja na przykład które rezydencje są zwykłe a które bezpatentowe, przy wielkich przenosinach u mnie odkryłem jedną co się ostała jak również ze 2 nie podniesione na najwyższy poziom.
W przypadku magazynów łatwiej szukać w liczydle, które nie są na najwyższym poziomie niż szukać po mapie.
Nie jest to coś co zrewolucjonizuje gospodarkę ale uważam, że jest przydatne.
Ja bym dodał jeszcze info o produkcji klejnotów. Mimo, że buffować się nie da, i nie każdy może sobie na nią pozwolić, ale produkcja to produkcja, nie powinna być pomijana.
Za. Dodaj moze jeszcze to o klejnotach - tez za :)
Misiorww
25.08.2016, 10:14
fajny dodatek, jak najbardziej na tak.
co do produkcji klejów to "starzy" już wykorzystali kopalnie :) więc nie ma potrzeby
Bardzo by się przydało Wiadomo by było ile można chlebowych ludków dodać a ile samych przyjdzie.
BB_Penelopa
25.08.2016, 12:29
Witam! :)
Zachęcam do głosowania. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
kinia19910
25.08.2016, 12:46
Mi to nie potrzebne , ale zagłosowałam, skoro Wam się przyda ;)
BB_Penelopa
25.08.2016, 13:40
Mi to nie potrzebne , ale zagłosowałam, skoro Wam się przyda ;)
Witam!
Każdy głos jest cenny. :) Dzięki Kinia!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
To w sumie ja powinienem podziękować:)
BB_Penelopa
25.08.2016, 16:23
To w sumie ja powinienem podziękować:)
:)
MOD_Victoria
29.11.2016, 14:45
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie spotkał się z poparciem na tyle dużym, by przekazać go Developerom.
Wobec powyższego - temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria