Zobacz pełną wersję : Gra Epickie gospodarstwo
W tej chwili, żeby zbudować i rozbudować na maksa Epickie gospodarstwo trzeba 35 razy przejść Baśniową kampanię.
Graczowi który:
1. Ma premium
2. Codziennie się loguje
3. Codziennie robi 2 zadania dzienne
4. Nie robi innych przygód czy ciągów zadań z Excelsiora
zajmie to około 3 lat. Zdecydowanie jak dla mnie za długo.
Dlatego proponuję, żeby podnoszenie poziomów było możliwe w inny sposób a nie poprzez przejście Baśniowej kampanii.
Za jej przejście dostawalibyśmy tylko odkrycie kolejnego towaru w Gospodarstwie.
Spowodowałoby by to, że aby maksymalnie podnieść poziom Gospodarstwa potrzebowalibyśmy przejść Baśniową kampanię nie 35 razy a 7 a to uważam jest już do przeżycia.
Adamynas
20.08.2016, 11:06
Dla Twojej wiadomości:
1. Gra w Settlersy nie jest obowiązkowa
2. Posiadanie nowego składu nie jest obowiązkowe
3. Rozwinięcie go na najwyższy poziom nie jest obowiązkowe
4. Marudzenie nie tylko nie jest obowiązkowe a nawet jest niemile widziane.
Tyle :D
he he.
ALE. Konstruktywna propozycja zmian, nie jest (moim zdaniem) pustym marudzeniem dla zasady : )
Misiorww
22.08.2016, 11:24
adamynas zrozum, że wprowadzanie przez bb rzeczy, które można zdobyć po graniu kilka lat mija się z celem. tym bardziej, że w cale nie są one super ekstra wypaśnymi rzeczami.
Adamynas
22.08.2016, 11:53
Ależ ja doskonale sobie z tego zdaje sprawę, utknąłem na 55lvlu i wizja klepania w kółko i to samo już dawno mnie pokonała ;p
Chodziło mi o to ze w innym wątku Redzik tak wytykał marudzenie a tu robi dokładnie to samo ;) i tyle, bez urazy, bez nerwa
Misiorww
22.08.2016, 12:00
czy to 75lvl czy ulepszone gospodarstwo nie jest warte świeczki. ciekawe jeżeli np po tym ciągu zadań dostawało by się jakąś budowlę np dającą +10k do populacji
@Adamynas jeżeli nie widzisz różnicy między marudzeniem na coś co nie jest dobre a konkretną propozycją na zmianę tego na lepsze to sorry, ale lepiej idź pojeździć na sankach.
BB_Penelopa
22.08.2016, 14:52
Witam!
Zapraszam do dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Adamynas
23.08.2016, 09:30
Oj Red Red, pisałem wyżej bez ciśnień a Ty mnie na sanki w lato gonisz O.o w Alpy mam nie po drodze a Himalaje za daleko
Czepiłeś się 4 punktu jak twoje trzy wcześniejsze też są ważne :D
Ta gra na tym polega że jak chcesz coś osiągnąć to musisz klepać, nie ma lekko ale żeby nie było: podoba mi się twoja propozycja i nie chodzi o ilość klepania tylko o zmuszenie BB do myślenia przy tworzeniu nowości :)
pozdro dla nerwowych gości
BB_Penelopa
23.08.2016, 13:05
tylko o zmuszenie BB do myślenia przy tworzeniu nowości :)
Witam!
Z przyjemnością wprowadzamy nowości do gry. :) Dzięki, za wszelkie sugestie!
Pozdrawiam,
BB_penelopa
Szkoda że te nowości nie pokrywają się z tym co oczekiwaliby gracze
Misiorww
23.08.2016, 13:47
Witam!
Z przyjemnością wprowadzamy nowości do gry. :) Dzięki, za wszelkie sugestie!
Pozdrawiam,
BB_penelopa
gdyby jeszcze te nowości były warte czegoś. np ekspedycje (pseudo pvp)
BB_Penelopa
23.08.2016, 15:26
Szkoda że te nowości nie pokrywają się z tym co oczekiwaliby gracze
Witam ponownie!
Właśnie od tego jest forum, aby gracze wypowiadali się na temat swoich oczekiwań.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam ponownie!
Właśnie od tego jest forum, aby gracze wypowiadali się na temat swoich oczekiwań.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Cały czas wypowiadamy się na temat swoich oczekiwań szkoda że BB nic z tego nie bierze pod uwagę. A jak już czymś się zasugeruje to i tak zrobi po swojemu.
Misiorww
23.08.2016, 17:14
tak samo pisanie, że pomysły idą do developerów, jak i tak 1-2 na kilkadziesiąt zostaje wprowadzonych.
inną kwestią jest jakość pomysłów, ale niektóre już dawno powinny być wprowadzone.
Jeżeli wejdzie excelsior i będzie po staremu to każdemu, kto będzie marudził że za długo - przypomnę iż miał szansę się wypowiedzieć ale z niej nie skorzystał.
Łatwiej naciskać na BB przed wprowadzeniem nowości niż po wprowadzeniu.
jestem przeciw , a z tego powodu ze byloby wtedy jak z epickim skladem, w ktorym po przejsciu ciagu okreslonych zadan odkrywa sie kolejny ciag produkcyjny, a wiem ze wielu graczy olalo to z powodu zbyt duzych nakladow na te zadania w porownaniu do korzysci
BB_Penelopa
06.09.2016, 18:14
Witam!
W dalszym ciągu zachęcam do głosowania. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
rymcymcymka
06.09.2016, 18:51
Tyle :D
Brawo Adamynas !!! Dobrze odpowiedziałeś temu nadęciakowi
MOD_Victoria
20.04.2017, 16:47
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany wyżej, wobec tego temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria