Zobacz pełną wersję : Gra 2-tygodniowa oferta resetowania drzewka umiejetności za łodygi
Czlowiek_Lasu
05.08.2016, 12:30
Proponuję zrobić dwa tygodnie nowej oferty limitowanej, polegającej na resetowaniu drzewka umiejętności specjalistów, bezstratnego, za łodygi lub fasole, a nie za klejnoty.
Z łodygami już za bardzo nie ma co zrobić.
I można by przeczyścić magazyny w taki sposób.
Obecnie koszt resetowania drzewka bez utraty woluminów to zdaje się 50 klejnotów za jeden wolumin, obojętnie jaki.
Zatem podczas trwania takiej oferty koszt mógłby wynosić na przykład 50 łodygi/księga, albo 100 łodygi/księga, to już do ustalenia.
I można by dać znać przynajmniej tydzień wcześniej, byśmy zdążyli naprodukować, jeśli ktoś nie ma.
Przypomnę, że po wprowadzeniu aktualizacji XXL nie było jakichś ułatwień resetowania drzewka, a pasowałoby, bo warunki się zmieniły.
BB_Penelopa
05.08.2016, 12:34
Witam!
Zapraszam do dyskusji i głosowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wybacz Penelopa ale te Twoje wstawki
Witam!
Zapraszam do dyskusji i głosowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
są bez sensu. Nic nie wnoszą do dyskusji, a mnie osobiście drażnią.
Zwłaszcza w takich sytuacjach jak ta gdy jest to dubel i to wielokrotny.
Pomysłów na resetowanie drzewka w różnych wariantach jest kilka.
Zanim zachęci się do dyskusji w jakimś temacie warto wiedzieć czy to po krasnoludzku:)
Misiorww
06.08.2016, 01:11
później cm rozliczą z napisanych postów, a tu będzie ich dużo. tyle tylko, że kopiuj w klej. buhahaha!!!
Czlowiek_Lasu
06.08.2016, 01:18
Nie widziałem takiego pomysłu wcześniej, więc nie dubel.
Inne sposoby rozwiązania jednego problemu to nie dublowanie.
Powiedz to zielonemu opiekunowi forum :)
Łodygi? Jeśli to ma być mini event dla chomików i bogatych to jestem na nie.
Nie widziałem takiego pomysłu wcześniej, więc nie dubel.
Inne sposoby rozwiązania jednego problemu to nie dublowanie.
Szukanie tu bym zaczął:) (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/41541-Zestawienie-pomys%C5%82%C3%B3w-i-sugestii)
Trudno nazwać nowym pomysłem coś co różni się tylko formą zapłaty z tą samą czynność.
Zresztą to bez znaczenia, na testowym problem rozwiązany.
Dobrawa_old
06.08.2016, 09:40
Dzień dobry,
inny sposób rozwiązania problemu, jest dublem, bo przecież nie sam problem się zmienia, tylko pomysł, jak go rozwiązać. W tym wątku (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/36164-Zmiana-zasad-resetowania-umiej%C4%99tno%C5%9Bci#post237744) chodzi niemal dokładnie o to samo co w obecnym, czyli nie podoba się obecna forma restartu drzewka umiejętności specjalistów, jest propozycja, by przydzielone umiejętności móc zrestartować kosztem surowców. Kluczowym jest, że gracze chcieliby zmiany i że chcieliby, żeby surowce z gry brały w tym udział.
BB zastrzega sobie prawo do modyfikacji pomysłów, więc nie ma gwarancji, że pomysł przejdzie dokładnie w takiej formie, nie mniej jednak zasugerowanie innego surowca na pewno pokazuje, jakie są oczekiwania nas graczy.
Mam nadzieję, że udało mi się wyjaśnić, dlaczego ten temat jest dublem i w związku z tym, zamykam go i przenoszę do archiwum. Wypowiedź założyciela skopiuję do wspomnianego wyżej tematu, pozostałe niekoniecznie bezpośrednio dotyczą resetu umiejętności, więc zostaną zarchiwizowane razem z tym wątkiem.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa