PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Geolog z funkcją szukania znajdek na wyspie

Czlowiek_Lasu
27.07.2016, 13:56
Witam,
proponuję wprowadzenie geologa, który miałby funkcję szukania znajdek na wyspie.

Tak, wiem, jest do tego premia, ale jest droga i chciałbym w ten sposób.

Nie chodziło by o zastąpienie szukania samemu w ogóle, ale o znajdowanie tych uciążliwych paru, które zwykle zostają po samodzielnych poszukiwaniach.

Hmm, jak by to mogło wyglądać?
Najlepiej by było, gdyby na drzewku rozwojowym geologa, można było wybrać taką umiejętność.
Ale skoro to drzewko jest raczej już nie do ruszenia, to może specjalna umiejętność.
Tak jak sumienny geolog wyszukuje dwa złoża naraz, tak jak rudy odkrywca wyszukuje dodatkowe premie, to ten nowy geolog mógłby mieć specjalny rodzaj poszukiwań: poszukiwanie znajdek na wyspie.
Poszukiwania mogły by trwać jedną godzinę i kończyły by się oznaczeniem jednaj znajdki, jesli jest jeszcze jakaś na wyspie.
Oprócz tego geolog realizowałby swoje zwykłe funkcje geologiczne, może być z prędkością tawernianego geologa.

Geologa można by kupić w czasie jakiegoś wydarzenia.
W czasie najbliższego halloweenu będzie pewnie można kupić drugiego sumiennego, więc może być na wydarzenie bożonarodzeniowe.

Aha i zapomniałem:
nowy geolog też mógłby być babeczką ...

horis
27.07.2016, 15:10
jestem za- fajny pomysl

Misiorww
27.07.2016, 16:09
ktoś jeszcze ręcznie szuka znajdek?

misiasia
27.07.2016, 16:12
ja szukam oczami ;)

Misiorww
27.07.2016, 16:30
dobrze wiesz misia o co mi chodzi ;p

horis
27.07.2016, 17:25
oficjalnie wszyscy 'recznie' szukaja znajdek i na tym poprzestajemy chyba ze sie plomyk na wyspe wrozki

konkur4
27.07.2016, 22:21
Godzinę po 1 kolekcje? :D
Nieee, to już lepiej zaprzęgnąć pomocnych z pomocy do pomocy.

Czlowiek_Lasu
27.07.2016, 23:56
To jest przykładowa wartość. Dyskutujemy tutaj o pomyśle.

Orzech-ndk
28.07.2016, 09:52
Ja bym poszedł w innym kierunku... Poszukiwanie znajdek dodałbym do boiska treningowego, np 500 wedlin + 500 napitku sprawia ze wszystkie znajdki sa widoczne przez 10min.. Aby ponownie skozystac z boiska nalezałoby odczekac 12h.. Byłoby to pomocne podczas eventow:)

BB_Penelopa
28.07.2016, 12:41
Witam!

Zapraszam do dyskusji i głosowania.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Dobrawa_old
06.11.2016, 19:12
Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
Mod Dobrawa