Zobacz pełną wersję : Gra Czarni Rycerze
Tarczyńca
17.06.2016, 15:00
Witam moim pomysłem jest skasowanie kilku drzew na przygodzie CR. Gdyż bardzo utrudniają grę a moim zdaniem są tam nie potrzebne. I bardzo pięknie by się wtedy robiło CR-ka z tej racji umieszczę zdjęcie by pokazać o co mi chodzi z góry dziękuje i liczę że TSO jeszcze przed mrocznym ewentem to jeszcze zrobi :)
fotka.com/profil/Fireczacha/albumy/1,album/108602239
w Linku jest zaznaczony obszar do wycięcia.
Był bym ja jako gracz niezmiernie wdzięczny gdybyście wycieli te chaszcze co do korzenia.
jestem na NIE, moze jeszcze poprosisz aby mroczna wieze zlikwidowac zwylym gienkiem z 2 rekrutami i zeby nie bylo po drodze do nich zadnych obozow, bo to tez utrudnia? nie bez powodu ta przygoda jest od 42 lvl
Tarczyńca
17.06.2016, 15:25
Ale dlaczego tak myślisz? widocznie nie robisz Bloków na cr z tej strony i nie wiesz jak to jest czekać aż on wyjedzie z tych krzaków ! :P
Czarni są bardzo łatwa przygodą. Mając 2 mistrzów i robiąc bloki traci się mniej niż 700 rekrutów i to klepiąc wszystkich przywódców.
Kolejne ułatwienia są potrzebna jak dziura w moście.
Tarczyńca
17.06.2016, 16:18
No ale jak jedziesz na 1 blok to to drzewo zasłania własnie ;) bloki zobaczcie jak by sie to robiło bez tego drzewa :P
Tornados
17.06.2016, 16:55
No ale jak jedziesz na 1 blok to to drzewo zasłania własnie ;) bloki zobaczcie jak by sie to robiło bez tego drzewa :P
jak na przygodzie sa chyba az 4 bloki xD
Tarczyńca
17.06.2016, 17:11
Chodzi mi o 1 najtrudniejszy :P i ja na przygodzie robię 3 bloki skąd ty 4 wymyśliłeś :D :)
Tornados
17.06.2016, 17:27
Chodzi mi o 1 najtrudniejszy :P i ja na przygodzie robię 3 bloki skąd ty 4 wymyśliłeś :D :)
Zalezy czy robisz calosc czy szybki drop :)
Ja na szybkim tez robie 3 bloki i mi drzewka nie przeszkadzaja zadne
czarni są tak banalna przygoda, nawet na 42lvl, że nie ma co tam mieszać
misiasia
17.06.2016, 20:53
do niczego nie sa mi potrzebne takie zmiany, tylko wprowadzą niepotrzebne zamieszanie, tak jak z wieżami w byku, czy dodatkowym obozem w kze
kuyaviak
17.06.2016, 22:52
Witam moim pomysłem jest skasowanie kilku drzew na przygodzie CR.
Planując wycięcie drzewa, należy się udać do najbliższego urzędu gminy lub miasta celem złożenia wniosku o zezwolenie na wycinkę drzew. Jeśli drzewo znajduje się na obszarze objętym ochroną krajobrazową (a takie niewątpliwie są wyspy), potrzebna będzie również dodatkowa zgoda jednostki zarządzającej terenem chronionym. W przypadku, gdy nieruchomość, na której rośnie drzewo jest wpisana do rejestru zabytków (wieże są zabytkami), o zezwolenie wystąpić trzeba także do wojewódzkiego konserwatora zabytków.
Postawa prawna : Ustawy o ochronie przyrody z dnia 16 kwietnia 2004 roku.
Czyli pozamiatane :(
Tarczyńca
19.06.2016, 14:38
Ale pierdzielicie głupoty Jak edycja w Czarnych Rycerzach może coś zrobić z inną przygodą zastanówcie się czasem ^^
Tornados
19.06.2016, 15:58
Ale pierdzielicie głupoty Jak edycja w Czarnych Rycerzach może coś zrobić z inną przygodą zastanówcie się czasem ^^
Malo grasz to jeszcze nie wiesz co bb potrafi.... Dajac leciutka zmiane w menu gwiazdy potrafia zbugowac przygody:D
BB_Penelopa
04.07.2016, 13:49
Witam!
Zapraszam do dyskusji. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
BB_Penelopa
15.07.2016, 15:50
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dobrawa_old
07.10.2016, 18:08
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa