Zobacz pełną wersję : Gra Notatka o graczu
KoweLove
16.06.2016, 19:06
Proponuje wprowadzić możliwość tworzenia notatek w grze oraz przy każdym z graczy osobno.
Moglibyśmy dzięki temu zapisywać sobie z kim mamy jakie zaległości lub jakie dropy ktoś nam jest winien, sytuacje handlowe itd.
Biorąc pod uwagę jak długofalowa jest ta gra, z czasem coś może umknąć.
Myślę, że czas już zamienić zeszyt koło biurka na wewnętrzny system notatek.
+ dajcie możliwość usuwania wiadomości wysłanych
Androm3da
16.06.2016, 19:13
Grasz od 2 dni a już zmian chcesz :P
KoweLove
16.06.2016, 19:16
nie trace czasu ;)
Androm3da
16.06.2016, 19:24
Jak na 2 dni to obeznany jesteś z grą :P
Tak czy siak, jestem na nie... kiedyś podobno miałem ładny charakter pisma, teraz jakby ten charakter się zaciera, przez to właśnie że coraz mnie się pisze "po staremu", czyli kartka i długopis czy ołówek.
Z innej beczki, musisz dołączyć ankietę:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/22953-Poradnik-Jak-dodać-ankietę
misiasia
16.06.2016, 20:02
ja mam sticky notes z windy, sprawdzają się lepiej niż notes (mniejsze ryzyko, ze któreś z dzieci, zrobi sobie z nich samolot ;),
a dwa, a po co usuwać wiadomości z wysłanych, skoro one same na bieżąco się kasują ?
Milady84
16.06.2016, 23:40
Proponuje wprowadzić możliwość tworzenia notatek w grze oraz przy każdym z graczy osobno.
Moglibyśmy dzięki temu zapisywać sobie z kim mamy jakie zaległości lub jakie dropy ktoś nam jest winien, sytuacje handlowe itd.
Biorąc pod uwagę jak długofalowa jest ta gra, z czasem coś może umknąć.
Myślę, że czas już zamienić zeszyt koło biurka na wewnętrzny system notatek.
+ dajcie możliwość usuwania wiadomości wysłanych
Bezsensu. Nie wiem kto będzie przeglądał notatki o 500 graczach, żeby jedno info o dropie czy długu wyłowić:) w gildii jest miejsce na notatki, zapisuje nick, co mam oddać albo co mi mają oddać i po sprawie.
Kofelove
17.06.2016, 10:47
Ja jestem na tak, korzystam z różnych laptopów, nie wożę stale sprzętu ze sobą, notatnik mógł by być dodany do listy rozwijanej przy graczu, nie wymagało by to przeszukiwania X ilości zapisów, tylko po kliknięciu na gracza, wybór notatka, zapisane uwag / wgląd, etc.
misiasia
17.06.2016, 20:56
jeżeli już, to wolałabym, żeby mojej notatki w gildii nie mógł nikt zmieniać, taki notatnik mi wystarczy. względnie dodała jeszcze jedno okno do notatek widocznych tylko dla mnie
Dobrawa_old
07.10.2016, 17:54
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa