PDA

Zobacz pełną wersję : typowanie piłkarskie na forum - puste posty

Cadaveria
12.06.2016, 20:57
Zauważyłam w tematach z typowaniami jest dużo pustych postów. Okazało się że jest też kilka moich pustych. Ja dodawałam posty jeden za drugim ale po odczekaniu regulaminowego czasu pomiędzy jednym a drugim. Podejrzewam że dużo osób robiło tak jak ja. Mam nadzieję że zostanie to naprawione a głosy poprawnie zliczone.

kinia19910
12.06.2016, 21:41
MOD_Dobrawa przed pierwszym meczem informowała na czatach, że coś się zepsuło na forum i części postów nie widać.
Prosiła też o edytowanie ich aby były widoczne.
Obawiam się że jeśli chodzi o wszystkie mecze od poczatku aż do trwającego obecnie te posty nie będą zaliczone ( całkiem logiczne, skoro są puste) . Proponuję żeby wszyscy sprawdzili swoje typowania, żeby nie było płaczu.
U mnie problem nie występuje, głosuję na bieżąco.

Cadaveria
13.06.2016, 10:35
To powinna pojawić się jakaś informacja na forum i to tak żeby każdy widział a nie gdzieś na czacie. Ja swoje puste posty poprawiłam ale i tak jestem w plecy przez te mecze co już były.

konkur4
13.06.2016, 13:26
Bo to masochizm w czystej postaci. Posty, w dodatku akceptowane przed moderatora. Żyjemy w świecie możliwości, a stosowane tu rozwiązania są nieprzemyślane i w dodatku nieudolnie zarządzane.

misiasia
13.06.2016, 14:27
Cadaveria do tyłu w czym? przecież to się do niczego nie zlicza. konkur4 to chyba twoje są moderowane, bo moje pojawiają się od razu :P
jedyny problem, jaki ja mam, to nie wiem, w którym już głosowałam,a w którym nie (bo sobie poklikałam to tu, to tam :P ) ;/

Gardlogryz_DeMon
13.06.2016, 14:34
Potwierdzam to co napisała/napisal konkur4 - w wątku wytypuj zwycięzcę po opublikowaniu postu miałem komunikat, że treść postu pojawi się po zaakceptowaniu moderatora i trwało to trochę nim się pojawił.
W typowaniu zwycięzcy pojedyńczego meczu czegoś takiego nie miałem.

Widocznie "dobra zmiana" dotarła na forum :)

kinia19910
13.06.2016, 15:16
Na początku wszystkie wątki tak były ustawione ... zmienili to na 2 dzień dopiero :-)

Tornados
13.06.2016, 15:51
2 lata temu typowanie bylo duzo lepiej przeprowadzone...
Osobna stronka na ktorej sie konto zakladalo i tylko wpisywalo wyniki meczow

A teraz...? Kombinowanie ze hohoho :(

Dobrawa_old
25.07.2016, 21:11
Dzień dobry,

typowania szczęśliwie za nami, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
Mod Dobrawa