Zobacz pełną wersję : Lądowanie generałów w Alladyn i piękna księżniczka
Senlandia
19.05.2016, 08:34
Wczoraj rozpocząłem tę przygodę, wysłałem większą ilość gienków do przygody. Wszyscy wylądowali, ale dwóch z nich po wylądowaniu nie dało się przestawić, w ogóle nie pojawiało się zielono-żółte oznaczenie miejsc do przestawienia, a tych gienków nie dało się nigdzie przestawić. I wcale nie byli to generałowie, którzy przybyli najpóźniej (u mnie byli to mma). Musiałem ich odesłać z powrotem na wyspę macierzystą i znów do przygody.
Milady84
19.05.2016, 08:45
Ten błąd jest od dawna, już to raz naprawiali ale nie do końca im to wyszło.
Może dzięki tej nowej opcji wysyłania generałów do "gwiazdy" zwiększy się możliwość "kombinacji" ustawień na wyspie czy na przygodzie.
na przygodzie chowanie do gwiazdy jest nieaktywne
na przygodzie chowanie do gwiazdy jest nieaktywne
Serio ? nie testowałem tego rozwiązania , szkoda , na przygodzie też byłoby to przydatną opcją.
Ps. I to jest pomysł racjonalizatorski dla BB_Penelopa :)
Pozdrawiam
BB_Penelopa
19.05.2016, 11:36
Serio ? nie testowałem tego rozwiązania , szkoda , na przygodzie też byłoby to przydatną opcją.
Ps. I to jest pomysł racjonalizatorski dla BB_Penelopa :)
Pozdrawiam
Witam!
Zapraszam do działu pomysły i sugestie (http://forum.thesettlersonline.pl/forums/183-Pomys%C5%82y-i-sugestie). :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Senlandia
19.05.2016, 12:01
Na przygodzie to najbardziej pożądaną opcją byłoby szybsze przestawianie generałów (nie atakowanie) albo nawet jakiś teleport :)
Szlag może trafić jak się na dużych mapach czeka kwadrans albo dłużej aż gienek zmieni pozycję.
krotos666
19.05.2016, 12:11
Też to zauważyłem.
Na chwilę obecną jedyne rozwiązanie to takiego pechowca trzeba odesłać i wysłać ponownie.
I liczyć na to, że znowu się nie zablokuje :p
MOD_Victoria
27.11.2016, 14:05
Dzień dobry,
ten problem został naprawiony podczas aktualizacji 21.07.2016 (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/41924-Zmiany-w-grze-21.07.2016). Nie powinien już występować.
Wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria