PDA

Zobacz pełną wersję : "problem" ze stekami

Jossi
03.05.2016, 20:05
Witam,

ostatnio zauważyłam u siebie przedłuzenie działania steków. Zamiast standardowo 48h +50%, mam 48h + 50% + ok 21h. Premie wrzucane bez uruchomionego premium. Dodatkowo co drugi dzień w trakcie wrzucania byłam nie aktywa przez 24h.

Wiem, będą głosy, że narzekam ale troche to rozbija wymianę. A kwestie poruszam gdyż ciekawa jestem czy jeszcze ktoś miał/ma taki przypadek.

Oczywiście, jeżeli błąd się powtórzy, zgłosze do suppotu.

Pozdrawiam :)

Orzeszkuwloski
03.05.2016, 20:09
Może od razu dodaj ankietę:
"Czy chcesz mieć taki problem techniczny jak ja?
1: zdecydowanie tak, najlepiej niech się przedłuża przez pomyłkę o trzy miesiące,
2: nie,
3: nie wiem"

Pozdrawiam;-)

mayum
03.05.2016, 20:57
nie wiem dokładnie ale chyba po 24h nieaktywności w grze, wyspa zostaje uśpiona wraz z premiami i prawdopodobnie od czasu twojego ponownego zalogowania premie kontynuowały swe działanie

Milady84
04.05.2016, 10:57
Witam,

ostatnio zauważyłam u siebie przedłuzenie działania steków. Zamiast standardowo 48h +50%, mam 48h + 50% + ok 21h. Premie wrzucane bez uruchomionego premium. Dodatkowo co drugi dzień w trakcie wrzucania byłam nie aktywa przez 24h.

Wiem, będą głosy, że narzekam ale troche to rozbija wymianę. A kwestie poruszam gdyż ciekawa jestem czy jeszcze ktoś miał/ma taki przypadek.

Oczywiście, jeżeli błąd się powtórzy, zgłosze do suppotu.

Pozdrawiam :)

Ja tu nie widzę żadnego błędu, byłaś nieaktywna wyspa stanęła, premie również. Po Twoim zalogowaniu wyspa ruszyła, premie również. Dlatego czasowo były dłużej na budynkach, bo w trakcie miały przerwę w działaniu.

robin_waw
09.06.2016, 10:22
Ja tu nie widzę żadnego błędu, byłaś nieaktywna wyspa stanęła, premie również. Po Twoim zalogowaniu wyspa ruszyła, premie również. Dlatego czasowo były dłużej na budynkach, bo w trakcie miały przerwę w działaniu.

Wyspa staje po 24 godzinach, jeżeli przerwa była ok 24 godzin to skąd dodatkowe 21 godzin premii ?
Dodatkowe 21 godzin premii powinno się pojawić po 45 godzinach przerwy.

Milady84
09.06.2016, 10:33
Wyspa staje po 24 godzinach, jeżeli przerwa była ok 24 godzin to skąd dodatkowe 21 godzin premii ?
Dodatkowe 21 godzin premii powinno się pojawić po 45 godzinach przerwy.

Ona była długo nieaktywna. Ale w międzyczasie okazało się, że rzeczywiście jest błąd i niektórym wyspy po kilku godzinach stają.

Dobrawa_old
25.07.2016, 21:15
Dzień dobry,

w związku z tym, że problem został wyjaśniony, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
Mod Dobrawa