Zobacz pełną wersję : Brak nagordy za codzienne logowanie
Witam,
mam kłopot ponieważ okazało się że nie dostałem nagrody za codzienne logowanie. Tak jakby nie zaliczyło mi że byłem zalogowany już w niedziele o 2:09 czyli już po przejściu licznikow na kolejny dzień. A napewno już był liczony kolejny dzień bo dokładnie wtedy zrobiłem od razu nowe zadanie gildii które się pojawiło za które dzisiaj przy logowaiu dostałem monety. Więc za zadanie gildii dostałem nagrodę jako monety ale za logowanie już nie :/
A żal bo akurat to był 7 dzień i uciekły mi diamenciki :(
Czy to jakiś błąd że mnie system nie wykrył przez te pare minut?
Pozdrawiam
Tornados
18.04.2016, 12:17
A nagrody dziennie nie przydziela czasem kolo 4 rano?
kinia19910
18.04.2016, 16:36
Tornados ma rację, logowanie w czasie letnim jest zaliczane o 4.00, w czasie zimowym o 3.00.
Zdaje się, że zawsze tak było.
Zadania gildii po zmianach pojawiają się o 1.00
misiasia
18.04.2016, 16:54
Zadania gildii po zmianach pojawiają się o 1.00
a nawet o 2 w czasie letnim ;)
kinia19910
18.04.2016, 17:17
Możliwe...:-)
Tak czy siak, to, że wskoczy nowe ZG nie jest równoznaczne z cyklem dobowym w TSO i zaliczeniem codziennego logowania.
BB_Penelopa
19.04.2016, 10:48
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam mam problem loguje sie codziennie a mimo tego nie dostałam dziś nagrody zalogowanie się wczoraj była a dziś nie ma pusta kratka:mad::confused:
jesli to klejki, to automatycznie leca, nie poprzeez pw, jesli co innego, to zostaje ci tylko support
Uranos_old
17.07.2016, 20:38
Witam,
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
MOD_Uranos
Witam mam problem wczoraj się logowałam i dostałam nagrodę ale dziś nie ma nagrody tylko czerwony x dlaczego?
MOD_Victoria
18.10.2016, 13:57
Dzień dobry,
w tej sprawie proszę o kontakt z Supportem.
Możesz wysłać zgłoszenie poprzez formularz kontaktowy (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25410) lub bezpośrednio account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
ja również nie dostałam nagrody za logowanie to już drugi raz
hehe pisać mu a on dalej swoje;)
MOD_Nefertum
18.01.2017, 21:23
Witam!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dzień dobry.
Tak jak opisuje powyżej BB_Penelopa. Proszę wysłać ticket do supportu. Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam.
MOD_Nefertum