Zobacz pełną wersję : Generał nie ląduje w zakazanych eksperymentach
Jak w temacie - po konserwie generały nie mogą wylądować na przygodzie.
Senlandia
06.05.2016, 13:21
Właśnie lądują mi gienki w ZE i jest tak, że ci pierwsi lądują normalnie, ale ci co się nie zmieszczą i są w gwieździe już ich nie można postawić na większości dostępnych do lądowania miejsc, po prostu animacja lądowania znika. Taki sam błąd zauważyłem w DMK, na jednym z miejsc gdzie lądują generałowie nie da się postawić generała z gwiazdy.
Dokładnie ten sam problem. Spróbuj umieścic go kilka razy w różnych sektorach .U mnie za którymś tam razem zadziałało.
nabuchodonozor1
07.05.2016, 09:13
Cos jednak sie ostatnio zwaliło.
Zawsze było tak że generałowie deployowani automatycznie mieli jakby więcej miescówek niż ktorych sie ręcznie stawiało. Ale wcześniej te miejscówki do ręcznego stawiania były "pewne" . Teraz jest tak że wyświetla sie niby wolne pole ale generał tam nie chce budować obozu i znika. Niektore miejsca "działają" a inne nie. Co ciekawe jak sie podbije kolejne sektory to te miejsca w landing zone ktore na początku działały przestają już działać. Przynajmniej tak zauwazylem na ZE
Nie można wyciągnąć gienka z gwiazdy na 5 z 7 miejsc pod garnizony w strefie lądowania. Na miniaturce na czerwono zaznaczyłem trefne miejscówki
Ej MikusM, co to za trefne linki wstawiasz? myślałem że to może jakaś stronka z obrazkiem z gry a tu jakieś nie wiadomo co.
MOD_Victoria
19.04.2017, 20:02
Dzień dobry,
w związku z brakiem (aktualnych) wpisów potwierdzających dalsze istnienie opisanego problemu temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria