PDA

Zobacz pełną wersję : Brak możliwości używania strzał itp. podczas trwania walki w obozie

gutafon
11.04.2016, 18:43
Witam.
Nie mogę się dogrzebać do informacji czy niemożność rzucenia premek na obóz, w którym toczy się walka, to bug czy celowa zmiana przez bb?
Ps. na screenie proba użycia strzałek na łatwym obozie w dmk.

Bartexio
11.04.2016, 20:42
to takie nowe unowocześnienie od BB, gdzieś o tym było (od niedawna to dopiero jest)

Milady84
11.04.2016, 21:39
Gucia w skrócie zbugowali strzalki, tak że rzucone w tracie walki nie działały i generał walczył nomalnie (chyba, że skasowały cały obóz). W ramach naprawy błędu zaserwowali nam to coś:)

misiasia
11.04.2016, 21:52
było info, o tym, że nie można użyć więcej niż 1 dystansu na dany obóz, ale nie słyszałam, żeby działanie było zablokowane podczas walki.
całkiem niedawno ratowałam blok katapulta i nie było problemu, ale może to inna para kaloszy.

ps. pewnie zaraz przeczytasz, żeby zgłosić sprawę do supportu ;)

gutafon
11.04.2016, 22:20
No właśnie rozmawiałam dzisiaj z Taku i kazał tutaj problem opisać :).
Jeślii jest to celowe działanie, to totalna lipa, bo przecież te premki, to częsty ratunek przy blokach lub żle wysłanym ataku......jeśli to spowodowane bugiem, przy tych niedziałających premkach po ostatniej zmianie, to mogliby się odnieść i dać nam znać, bo cholera bierze na przepływ informacji , po raz kolejny

misiasia
12.04.2016, 00:03
wskoczyłam na testowy sprawdzić, jak tam jest
i jest tak jak u ciebie, jak już walka trwa, to nie można użyć ani asa, ani strzał. katapsy nadal działają.

wygląda na to, że BB wprowadziło zmianę i jakoś zapomniało dać na znać ;)

MOD_Victoria
19.04.2017, 20:02
Dzień dobry,

w związku z brakiem (aktualnych) wpisów potwierdzających dalsze istnienie opisanego problemu temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria