Zobacz pełną wersję : Gra Mini Przygody z Aladynow, Sindbadow i Skarb Wiedzy i Madrosci
Mini Przygody z Aladynow, Sindbadow i Skarb Wiedzy i Madrosci
Mam propozycję aby w tych powyższych przygodach dodać pojawiające się Mini Przygody z dropa , np. za które można uzyskać dodatkowe 500k PD.
Przygody te są dość stratne w nowych wojskach, a dropy średnie, dlatego żeby uatrakcyjnić je, można by wprowadzić takie coś - oczywiście skuteczność pojawiania się np. dwóch różnych mini przygód na poziomie 100%.
Po części wypełni to też lukę jaka jest od 62 lvl do 75 lvl.
Ale Szanowni Twórcy gry wprowadzajcie to ASAP a nie za rok :)
POzdrawiam
A ja jestem złośliwy:)
Wprowadzić w dropie mini scenariusz, wykonanie którego powoduje podwojenie zdobytych PD.
Oczywiście miałby wpadać losowo z jakąś tam szansą, żeby nie było to zwykłe podwojenie punktów za każdym razem:)
W bajkoywch jest losowo i tylko w zdradoznym jest 100% skuteczności. Natomiast w 1 ,2 i 3 złodzieju jest 100%. I jest czasem prawie podwojenie PD.
Tutaj mogloby to być jakies trudniejsze zadanie , wszystko do ustalenia :)
No można zmiejszcy PD , ale chodzi też o to , jaki pomysl Tworcy maja żeby wypelnic luke pomiędzy lvl 62 i 75 i żeby zatrzymać odchodzenie ludzi w grze ?
Nie jest powiedziane ze maja jakikolwiek.
A co do questow to powinny byc w tych przygodach od poczatku, bo wystarczy minimum myslenia zeby zauwazyc, ze kolejne przygody pod wzgledem expa sa z zalozenia gorsze od tych wczesnych.
Misiorww
10.04.2016, 11:23
przygoda w przygodzie, nie dziękuję.
albo scenariusz, albo trudne mini zadanie.
Jakbys nie zauwazyl to np. jest jedna Wyspa Tikki jak się uruchomin MOnete.
Ale mi chodzi o zadanie, w stylu jak Slub czy Panda,
Zreszta to tylko jest podpowiedz do Tworcow, żeby się zajeli tym temat bo sa ewidentne brali w tych dropach z tamtych przygod co wypisałem w porównaniu do strat poniesionych.
browar69
10.04.2016, 21:35
Najlepiej byłoby wykorzystać obecnie przelewające się fasole aby np. od 62lvl wpadał zamiast nich w dropie exp (sytuacja odwrotna niż dawniej, przelicznik ten sam). czyli zamiast tych 3k fasol na premium wpadałoby dodatkowe 900k expa z szansą 50% bo przecież jest jeszcze zaprawa w tych slotach.
Dobrawa_old
10.09.2016, 17:22
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa