Zobacz pełną wersję : Gra Ułatwienie w okienku handlu
Mój pierwszy pomysł to np chciałbym przejrzeć listę budynków jakie są do kupienia. Żeby to zrobić to najpierw wszystkie opcje odznaczyć i zostawić tylko specjalne budowle. Nie można zrobić opcji żeby jednym przyciskiem wszystkie opcje na handlu odznaczyć? I wtedy raz wybieram specjalne budowle i mam to co chciałem.
Plocetus
09.04.2016, 11:21
Pomysł jest bardzo prosty. Chodzi o dodanie okienka "zaznacz/odznacz wszystko" w oknie handlu, tam gdzie wybierane kategorie przedmiotów, np "przedmioty średnie", "premie" itp. Myślę że nie trzeba tego tłumaczyć dalej. Trzeba sobie życie ułatwiać a nie utrudniać.
EX_Persefona
11.04.2016, 08:55
Witam!
Ponieważ podobny temat już istnieje, wątki zostały połączone.
Pozdrawiam,
MOD_Persefona
kinia19910
06.05.2016, 19:46
Podbijam temat :)
Według mnie ta opcja byłaby przydatna.
Mała rzecz, a cieszy :)
Misiorww
06.05.2016, 19:51
osobiście wolę wpisać co mnie konkretnie interesuje, więc mi to lotto :)
marceliagdy
10.05.2016, 01:21
z okienkiem handlu to powinni zrobic mozliwosc zeby dalo sie wystawic 1szt czegos za wiecej niz 1szt czegos innego, poki co da sie tylko w druga strone - np 15 rezydek za 2 piernikowe domki, da sie teraz ? no nie da sie. A powinno.
BB_Penelopa
10.05.2016, 12:27
Witam!
Zapraszam do dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Hakardrag
10.05.2016, 14:18
Obojętne.
Mnie denerwuje coś innego w handlu; co miało być naprawione, chodzi mi o suwak w przypadku sprzedawania kilku przygód czy budynków. Raz jest a najczęściej to go nie mam. Nie mogę wystawić w jednej ofercie np. 10 przygód które mi zalegają. Pojawia się jakiś komunikat że coś tam mogę zwiększyć, ale bez suwaka. Czasem ten suwak jest ... i to mnie wnerwia i utrudnia handel.
jestem za ,bardzo dobry pomysł
Milady84
15.05.2016, 17:28
Obojętne.
Mnie denerwuje coś innego w handlu; co miało być naprawione, chodzi mi o suwak w przypadku sprzedawania kilku przygód czy budynków. Raz jest a najczęściej to go nie mam. Nie mogę wystawić w jednej ofercie np. 10 przygód które mi zalegają. Pojawia się jakiś komunikat że coś tam mogę zwiększyć, ale bez suwaka. Czasem ten suwak jest ... i to mnie wnerwia i utrudnia handel.
Dziwne. Ja przy budynkach mam zawsze suwak, a przy przygodach nigdy i tak chyba według twórców miało być.
BB_Penelopa
16.05.2016, 14:39
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Czemu jeszcze tego nie ma? :)
Dobrawa_old
04.09.2016, 09:10
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa