PDA

Zobacz pełną wersję : multiplikacja ofert zakupu przygód

Piwonia
04.04.2016, 13:06
Chyba wraz z początkiem eventu pojawił się problem z ofertami przygód. Chodzi o sytuację gdy mówię komuś że mu sprzedam kilka sztuk przygody i niech wyśle oferty. Oferty się pojawiają, akceptuję je i za chwilę pojawiają się takie same oferty i tak w kółko, co się zaakceptuje to pojawia się nowa, a przygody z gwiazdy znikają. Natomiast po przelogowaniu okazuje się że zniknęła może jedna przygoda, a reszta nadal siedzi sobie w gwieździe.

RedJul
04.04.2016, 13:20
(...)Natomiast po przelobowaniu (...)

Musisz mnie nauczyć lobować w tej grze:)
A tak na poważnie - też tak miałem kilka razy.
Dodatkowo podobna sytuacja była na wadze, było kilka identycznych ofert od jednego gracza, kliknąłem je i pojawiały się kolejne które również klikałem.
Myślałem, że po moim zakupie gracz wystawiał nowe, dopiero gdy zobaczyłem cały czas te same godziny zakończenia połapałem się że coś jest nie tak, w sumie zeszło tyle ile ofert pierwotnie gracz wystawił ale mój towar schodził z magazynu ale zakupiony już się nie pojawiał. Po relogu wszystko wróciło do normy.

SeptimusFlu
04.04.2016, 17:15
Potwierdzam błąd

Misiorww
04.04.2016, 17:32
dzisiaj miałem to samo, po relogu poszła 1 z 3, po kolejnych 3 relogach kolejna, a na koniec ostatnia przygoda potrzebowała, aż 5 relogów

kirk30
04.04.2016, 18:45
U mnie przygoda schodziła z bezpośredniego handlu po reloogu :)
Czyli ile przygód w handlu, tyle musiałem zrobić reloogów w grze, super :P