PDA

Zobacz pełną wersję : Błędny przydział zadania wielkanocnego

Karlik_
02.04.2016, 14:19
Oczywiście zgłosiłem to do supportu, ale sami wiecie jak to wygląda z ich natychmiastowymi odpowiedziami. Przydzieliło mi zadanie wielkanocne, które już miałem zrobione a brak zadania, które umożliwiłoby mi zrobienie wszystkich osiągnięć (dostałem drugi raz "Zaginione pisanki" a nigdy nie dostałem "Pisankowego zakładu").

No i teraz szczerze nie wiem czy znów robić to zadanie czy czekać na reakcję supportu, bo może zmienią to zadania albo potem dodadzą osiągnięcie "ręcznie"?

EDIT:
w sumie wątek założyłem też, bo zastanawiałem się czy ktoś jeszcze ma podobną sytuację czy jestem odosobnionym przypadkiem.

pasqdek
02.04.2016, 14:56
Ja bym poczekał na reakcję supportu, znając życie jak zrobisz to co masz teraz to tylko z automatem później popiszesz

Tornados
02.04.2016, 14:59
Ja bym poczekał na reakcję supportu, znając życie jak zrobisz to co masz teraz to tylko z automatem później popiszesz

Ale z trzeciej strony znajac czas reakcji supportu to sie zalapie z zadanie na wielkanoc 2021

pasqdek
02.04.2016, 16:28
Ale z trzeciej strony znajac czas reakcji supportu to sie zalapie z zadanie na wielkanoc 2021

Może tak być, ale jedyna słuszna i prawidłowa droga przed wykonaniem tego błędnego zadania to próba kontaktu z supportem. Ma chłop dość czasu żeby to zadanie zrobić a ten dzień oczekiwania na odpowiedź z automatu szybko minie

Putman
03.04.2016, 10:48
Ja dzisiaj w odpowiedzi na zgłoszenie braku zadania otrzymałem: "Wydaje nam się że usunął pan zadanie, żeby przejść do następnego"...

kirk30
03.04.2016, 13:50
Oj mnie się wiele rzeczy wydaje :)) , ale skoro dla supportu też się wydaje ..

Putman
03.04.2016, 18:21
Tylko że ja za "wydaje mi się" nie biorę kasy...

Karlik_
04.04.2016, 22:12
No i dalej brak odpowiedzi a event niedługo się kończy :(

Sylwunia
05.04.2016, 13:33
Dzisiaj okazało, że pomimo zrobienia wszystkich questów eventowych ja także nie otrzymałam "Pisankowego zakładu" co uniemożliwia mi zaliczenie "Wielkanocnego Maniaka". Napisalam do supportu, czekam na odpowiedź.