Zobacz pełną wersję : Gra Czat
wojtek91
31.03.2016, 16:16
zawsze kogoś wywaliło z czatu w grze jak pisał z kimś a póżniej musiał pytać czy coś pisał.
Mam taki pomysł żeby było widać wszystko co było pisane w ciągu od 1 do 3
Rosadamascena
31.03.2016, 17:48
Eeee... :confused: A można jaśniej?
wojtek91
31.03.2016, 18:14
zobacz ty piszesz z kimś na czacie wywala ciebie i mosisz zapytac czy cos pisał a jak były by tak ze było by widac kto napisał 1godzine temu to byś nie musiała się bytac
Czyli chcesz by czat pokazywał wcześniejsze wypowiedzi z tej ostatniej godziny lub nawet trzech?
A że czat czasem pada to już wina przeciążonych łączy, a przynajmniej u mnie.
Wojtek, jest jeszcze jedna sprawa, proszę ja Ciebie, uważaj na lekcjach z języka polskiego.
misiasia
31.03.2016, 19:40
ja bym wolała, żeby czatu nie wywalało...
nie sądzę, żeby było możliwe wyświetlanie archiwum do shoutboxa
Rosadamascena
31.03.2016, 23:03
Też byłabym za poprawkami by czatu po prostu nie wywalało, nie wiem, jakaś modernizacja serwera czy coś (jestem informatycznym laikiem, może jakiś znawca powie, czy można coś zrobić). A że jako osoba gadatliwa dużo piszę, to jakby po każdej wywałce miało mi pokazywać historię czatu z ostatnich 3 godzin to chyba bym zniosła i wysiedziała 10 jaj... Gorzej, że farby do przemalowania ich na pisanki nie mam ;)
mosisz kópidz tyn słuwnik, proszem...
Do czatu oraz do forum powinni dodać translator z trudnej do identyfikacji wersji językowej, na bardziej zrozumiałą formę polszczyzny.
Dobrawa_old
10.09.2016, 17:53
Dzień dobry,
zgodnie z informacjami zamieszczonymi przez CM BB_Penelopę (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42205-Aktywacja-historii-czatu?p=239060&viewfull=1#post239060), od 6 września możemy cieszyć się historią czatów. W związku z tym, że pomysł został zrealizowany, przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa