Zobacz pełną wersję : Wielkanoc 2016
MaciejKaKa
31.03.2016, 13:48
Mam problem z zadaniami w evencie wielkanocnym 2016.
Generalnie napisałem do wsparcia, ale poza mailem zwrotnym z prośbą o zrzuty ekranów które przesłałem natychmiast to mimo moich wielu maili mnie olali. Chyba nie wiedza jak na nie odpowiedzieć.
Problem polega na tym, że nie mam zaliczonych dwóch zadań i tym samym tracę punkty i cała zabawa robi się mało zabawna :(
Uruchomiło się zadanie "Odzyskaj wspomnienia" ale tylko ta ogólna zakładka bez poszczególnych zadań w tym zadaniu. Po moim mailu któregoś dnia zadanie kompletnie zniknęło i tym samym nie mogę nic dalej zrobić bo żadne inne poza dziennymi atakami na nieproszonych gości, mi się nie otwiera. No i przez to nie mogę też zrobić "Pomocnik zajączka wielkanocnego".
Załączam zrzuty z ekranu które im wysłałem i mnie totalnie olali !!! Ktoś coś może pomóc? Pewnie nie :(
BB_Penelopa
31.03.2016, 17:58
Witam!
W tej sprawie może pomóc jedynie support.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Bartexio
31.03.2016, 18:09
Ja na swoją odpowiedź już ponad tydzień czekam i zero odzewu,
misiasia
31.03.2016, 19:44
przypomnij im się z tego samego ticketu, w sensie odszukaj ten, w którym proszą cię o zrzuty i daj znać, że zadanie nadal wisi.
może im zgłoszenie gdzieś uciekło
Niestety muszę powiedzieć, że robi się w konia graczy.
Do końca eventu zostało niecałe 6 dni, a tu podano zadanie "Zaginione pisanki", w którym trzeba znaleźć nowe złoże złota i mieć kopalnię złota na 5 poziomie.
Pal sześć znalezienie złoża (chociaż trzeba jedno istniejące złoże wyczerpać, bo wszystkie już są odkryte), ale na doprowadzenie kopalni do 5 poziomu potrzeba ponad 8 dni ( anie mam tyle klejnotów, żeby szybko podnieść poziom). Tak jak by nie można było tego zadania dać na początku eventu.
Mam wobec powyższej kwestii pytanie: czy zakończenie zadania w drugiej części eventu zalicza go, czy nie?
Fleotria
01.04.2016, 08:07
Niestety muszę powiedzieć, że robi się w konia graczy.
Do końca eventu zostało niecałe 6 dni, a tu podano zadanie "Zaginione pisanki", w którym trzeba znaleźć nowe złoże złota i mieć kopalnię złota na 5 poziomie.
Pal sześć znalezienie złoża (chociaż trzeba jedno istniejące złoże wyczerpać, bo wszystkie już są odkryte), ale na doprowadzenie kopalni do 5 poziomu potrzeba ponad 8 dni ( anie mam tyle klejnotów, żeby szybko podnieść poziom). Tak jak by nie można było tego zadania dać na początku eventu.
Mam wobec powyższej kwestii pytanie: czy zakończenie zadania w drugiej części eventu zalicza go, czy nie?
od kiedy grasz?? wszytkie kopalnie podnosi sie bardzo szybko..wiec zdazysz
Bardzo przepraszam, ale nie zwróciłem uwagi, że kopalne złota do 5 poziomu dochodzą w w czasie poniżej 1 godziny.
Zwracam honor :P
Tornados
01.04.2016, 08:28
Bardzo przepraszam, ale nie zwróciłem uwagi, że kopalne złota do 5 poziomu dochodzą w w czasie poniżej 1 godziny.
Zwracam honor :P
W 4 lata nie zwrociles uwagi ze kazda kopalnia tak ma?
To i ja dorzucę swoje problemy.
Od pierwszego dnia nie mam obozu nieproszonych gości. Po jednym odzewie, żeby przeczyścić ciasteczka i wysłać zrzuty więcej nie otrzymałem odpowiedzi od supportu. Kolejne ze dwa tickety dotyczące tego samego problemu bez echa.
Dzisiaj na razie brak ostatniego ciągu zadań.
Zobaczymy czy coś jeszcze wyskoczy.
Aa, BB_Penelopa - na w/w problemy rozumiem support. A co w przypadku braku odpowiedzi z supportu?
MrUriel18
02.04.2016, 08:42
ja czekałem prawie miesiąc żeby się powiedzieć, że pracują nad rozwiązaniem problemu :P:P:P
W odpowiedzi dostałem, żeby przesłać zrzuty... Co do ciągu zadań - "Wydaje nam się, że usunął Pan ciąg zadań, żeby przejść do następnego" - ale z tym nie można już nic zrobić... Ech...
Dostałem dzisiaj rekompensatę pisankową za brak obozów nieproszonych gości. Niemniej osiągnięcia pozostają niezaliczone...
Szkoda pojemnego magazynu.