Zobacz pełną wersję : Gra Generał bez wojska podróżuje szybciej
Witam,
Starałem się znaleźć podobny temat, ale niestety nie udało się.
Chciałbym, aby pomysł zostaw wprowadzony, nie po to żeby było łatwiej, tylko żeby było realistycznie.
http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Orlowski/Images/Przemarsz_wojska.jpg
Generał podróżuje konno, a całe jego wojsko raczej na piechotę, więc dlaczego dowódca kiedy porusza się samotnie ma taką samą prędkość jak gdyby szedł?
Realistycznie by było, gdyby samotnie podróżował 4-5 razy szybciej, ale myślę, że 50% wystarczy
Dajcie znać
BB_Penelopa
23.03.2016, 15:33
Witam!
Zachęcam do głosowania.
Pozdrawiam,
BB_penelopa
Misiorww
23.03.2016, 16:47
po mapie czy na przygodę?
jeżeli na przygodę to i tak trzeba wojsko wysłać.
jeżeli w przygodzie to będzie się troszkę szybciej robiło.
ogólnie jestem na nie
po mapie czy na przygodę?
jeżeli na przygodę to i tak trzeba wojsko wysłać.
jeżeli w przygodzie to będzie się troszkę szybciej robiło.
ogólnie jestem na nie
Na przygodę.
Nie zawsze wysyłamy generała z wojskiem. Na mniejsze przygody posyłamy np. mikołaja + generała, gdzie całe wojsko mieści się w mikołaju.
Misiorww
24.03.2016, 10:16
Na przygodę.
Nie zawsze wysyłamy generała z wojskiem. Na mniejsze przygody posyłamy np. mikołaja + generała, gdzie całe wojsko mieści się w mikołaju.
co to zmieni, jeżeli i tak np na krawców musisz wysłać kilka k wojska. część gienków (pustych) będzie szybciej, a z wojskiem będą później.
Tobie może nic nie zmieni, ale niższe lvl'e mogą na tym zyskać.
Misiorww
24.03.2016, 18:48
czy niski czy wysoki lvl, każdy musi kilka tysi wojska wysłać, to chyba ty nie rozumiesz
Maniak_91
24.03.2016, 18:52
No zależy na jaką przygodę, bo rzeczywiście są przygody gdzie 1k wojska wystarcza, nie mówię tutaj o tych bajkowych przygodach oczywiście tylko tych początkowych na niższe poziomy, to na pewno graczom z niższymi lvl byłoby pomocne, a bynajmniej ułatwiające.... Lecz konkretnego zdania jednak nie mam w tym temacie :)
czy niski czy wysoki lvl, każdy musi kilka tysi wojska wysłać, to chyba ty nie rozumiesz
Jest event wielkanocny, ogólnie robi się dużo Cr i ja wysyłam msw, kwatermistrza i mikołaja, a tawerniaków "pustych", więc wtedy by szli ku przygodzie w 15min. Co w tym złego?
Misiorww
24.03.2016, 18:56
Jest event wielkanocny, ogólnie robi się dużo Cr i ja wysyłam msw, kwatermistrza i mikołaja, a tawerniaków "pustych", więc wtedy by szli ku przygodzie w 15min. Co w tym złego?
nie każdy niski lvl ma kwatermistrza czy mikołaja
nie każdy niski lvl ma kwatermistrza czy mikołaja
W mojej gildii, spora część osób ma mikołaja i przynajmniej jednego generała, który podróżuje w 15min.
Przydało by się jakieś przykładowe użycie. Nie widzę sensu wysyłania szybciej generała, którym nie można atakować.
Dobrawa_old
04.09.2016, 10:24
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa