PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Darmowe napoje podczas ewentów

Androm3da
22.03.2016, 13:00
Witam.
Podczas ewentu spędzam więcej czasu w grze niż zwykle, wiadomo, pisanki, oczywiście o ile nie ma konserwacji. Jedno co zauważyłem to to, że będąc pół dnia w grze strasznie dużo piję, zaznaczę że nie mam na myśli napojów alkoholowych, a zwykłe napoje do picia, choćby herbatę, chociaż piwko też się zdarza wypić.
Tak czy siak, myślę, że inni gracze mają podobnie.
Jedno jest pewne, to dzięki BB siedzimy większość dnia w grze, w związku z tym BB powinno wyjść graczom naprzeciw i podczas ewentów powinni rozdawać darmowe napoje do picia.
Napoje były by do odebrania w jakimś znanym punkcie sprzedaży, nie wiem, może "Żabka" czy "Biedronka", inna sprawa to to, jakiego rodzaju to miał by być napój/napoje, najlepiej żeby zrobić dodatkową ankietę i uwzględnić w niej większość znanych napojów. Albo najlepiej dać wolną rękę BB i niech sami go wybiorą, kwestia dogadania się.

P.S.
Podczas grania nie jedna osoba sobie podjada (chipsy, cukierki czy śledzika), czyli jakieś darmowe "przekąski" też pewnie by się przydały.

Larxand
22.03.2016, 13:18
Napoje firmowane marką BB czy jakieś istniejące ogólnodostępne? Bo jeśli BB to ja nie wiem, jeszcze zamienią miejscami kapsel z butelką i tyle tego picia będzie, co kot napłakał.

RedJul
22.03.2016, 13:20
Znając BB te napoje będą przed użyciem wymagały konserwacji.
Dlatego zostanę przy swojej kawie.

Larxand
22.03.2016, 13:22
Albo my będziemy wymagać konserwacji po wypiciu.

konkur4
22.03.2016, 14:19
A odebranie będzie wymagało okazania paszportu polsatu :D
Osobiście myślę, że raz na miesiąc rozesłane prezentu "od serca" w zupełności by wystarczyły. I nie mam tu na myśli kamienia, czy kanapek z serem, coś konkretniejszego. Kiedyś potrafili się wysilić, a teraz rzucą jedną sztuką ciastek i nara.

BB_Penelopa
22.03.2016, 14:23
Witam!

Bardzo interesujący pomysł. ;)
A co na to inni gracze?

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

misiasia
22.03.2016, 16:42
O tak, napoje bardzo mile widziane (nie powiem "nie" dla przekąsek ;) ) i koniecznie ręczniki, do otarcia potu przy jajcobraniu i łez podczas konserw.

Ja z własnej inicjatywy, podczas kryzysów, rozdaję poklepywanie po ramieniu i melisę w czopkach. (Niektórzy chwalą, ze przyjemne z pożytecznym 0.o ). Nie wymaga patentu, więc każdy może przyłączyć się do akcji ;)

Misiorww
22.03.2016, 18:03
to miał być żart?

agaryk
22.03.2016, 18:44
ja jestem za sokiem pomaranczowym i ciastem czekoladowym

kinia19910
22.03.2016, 22:26
To ja poproszę od razu kawę albo jakis energy drink :P
( Niezdrowe? Dobra, może być izotonic :D Oczywiście limited edition z podpisami Teamu BB na puszkach :D Można się zmęczyć w evencie prawie jak przy bieganiu :D)

Przekąski? Hmm... tu już zależy od gustu, powinien być wybór (jakaś ankieta czy coś :D) :P Jeden podjada marchewkę, inny chipsy, trzeci śledzie :P

Genciak
23.03.2016, 11:00
Nie rozumiem albo nie zrozumiałem trolla...

Sklaryfikuję: Nie zrozumiałem w jakim kontekście jest to temat i czy jest to poważna propozycja. Jeżeli chodzi o na przykład napoje w eventach rozumianymi jako "targi", "expo", czy też "wystawcy" to tak - jest to ciekawa propozycja, jeżeli mówisz o siedzeniu w domu i robieniu przygód - to nie wiem co masz na myśli (dodatkowe "napitki" w grze, czy oczekujesz że BB przywiezie Ci pod drzwi realny napój?). Dlatego napisałem tak jak powyżej.

misiasia
23.03.2016, 17:10
[...]Przekąski? Hmm... tu już zależy od gustu, powinien być wybór (jakaś ankieta czy coś :D) :P Jeden podjada marchewkę, inny chipsy, trzeci śledzie :P

Uprasza się o trzymanie rączek z daleka od naszego Marchewka, jego nać jest obecnie pod ochroną ;)

MOD_Victoria
25.11.2016, 17:20
Dzień dobry,
jestem przekonana, że większość czytających ten temat ma uśmiech na twarzy ;)

Niestety, nie jest możliwy do zrealizowania ;)
Jestem zmuszona go zamknąć i przenieść do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Victoria