Zobacz pełną wersję : Handel
Ku przestrodze:
Parę dni temu wystawiłem na handel węża morskiego. Oferta wygasła, wąż nie wrócił.
Dziś rano wystawiłem na sprzedaż 30k granitu. Oferta wygasła, granit szlag trafił.
Oferty sprzedaży dotyczyły wymiany na alibabki.
Nie wiem czy to tylko mnie dotknęła taka niespodziewajka, ale polecam ostrożność.
Milady84
14.03.2016, 22:35
Nie, nie tylko Ciebie, już jakiś czas lamentują z tego powodu.
MrUriel18
15.03.2016, 10:59
mi wcięło magiczną lampę, a support na to wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną :O
BB_Penelopa
15.03.2016, 14:28
Ku przestrodze:
Parę dni temu wystawiłem na handel węża morskiego. Oferta wygasła, wąż nie wrócił.
Dziś rano wystawiłem na sprzedaż 30k granitu. Oferta wygasła, granit szlag trafił.
Oferty sprzedaży dotyczyły wymiany na alibabki.
Nie wiem czy to tylko mnie dotknęła taka niespodziewajka, ale polecam ostrożność.
Witam!
W podobnych sytuacjach proszę o kontakt z Supportem, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam,
miałem to samo, ale po zgłoszeniu do supportu oddali mi co trzeba. Lecz, niestety czasami możemy nie zauważyć, czy coś wraca, czy nie wraca do magazynu i tego już nie odzyskamy, jeśli nie zgłosimy.
No i proszę bardzo - wierzyłem w profesjonalizm i dobre chęci ze strony supportu i się doczekałem. Można? Można. Dziękuję.
(żeby nie było, że tylko psioczę)
Mi tym razem zniknęła Arabska rezydencja, ale tym razem support mnie olewa od 2 tygodni.
BB_Penelopa
08.04.2016, 12:43
Mi tym razem zniknęła Arabska rezydencja, ale tym razem support mnie olewa od 2 tygodni.
Witam!
Wyślij zgłoszenie ponownie.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Bartexio
08.04.2016, 13:35
A ja czekam 3 tygodnie i nic cisza, jedna zwrotka od was ja odpisałem i koniec
Pejszęs end ju szal bi riłorded. Ja się doczekałem po 3 tygodniach. Pewnie sporo mają takich zgłoszeń i każde muszą prześledzić z osobna, czy to nie jakaś ściema.
BB_Penelopa
11.04.2016, 12:24
A ja czekam 3 tygodnie i nic cisza, jedna zwrotka od was ja odpisałem i koniec
Witam!
Wyślij zgłoszenie ponownie.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa