PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z wystawianiem surowców na handel

isabell1980
04.03.2016, 11:57
Witam,
po raz pierwszy coś takiego mi się zdarzyło. Wystawiłam na handel surowce. Dwie oferty dodały się poprawnie. Po dodaniu transakcji na trzecim slocie, pobrała się opłata (6), z magazynu zniknęły zioła, które oferowałam (3*150), natomiast oferta w zakładce sprzedaż się nie pojawiła.
Wylogowałam się i zalogowałam ponownie, ale sytuacja bez zmian :(
Pomocy.

isabell1980
04.03.2016, 12:10
Już się naprawiło, tyle tylko, że ktoś kupił to co wystawiłam na pierwszym płatnym slocie (tym za 3 zł.) i na to samo miejsce wskoczyła oferta z ziołami.
Tak więc mój problem rozwiązany, ale to nie zmienia faktu, że pojawił się tu jakiś błąd.

Hakardrag
04.03.2016, 14:13
Ja natomiast mam stale problem z wystawieniem oferty większej niż jedna sztuka - ciągle brak suwaka. Problem dotyczy budynków, premii, przygód i innych gadżetów. Przykładowo: mam 5 budynków i chciałbym je wystawić jako jedną ofertę po 5 sztuk - niestety nie mogę. Na handlu widzę jednak że takowe oferty są - dlaczego ja nie mogę tego zrobić, mimo że pojawia się komunikat o możliwości złożenia większej oferty?

Ascud
10.03.2016, 10:10
Isabell1980, mi niestety przydarzyło się to już kilka razy :/ handluje dużo i takie straty zaczynają boleć. Praktycznie zawsze zużywam wszystkie dostępne sloty do handlu, a co jakiś czas taki błąd. U mnie niestety nie zaobserwowałem samorozwiązania problemu. Ostatnio w ten sposób straciłem łodygi, dziś rumaki bojowe... żenada...

BB_Penelopa
10.03.2016, 13:10
Witam!

W podobnych sytuacjach proszę o kontakt z Supportem, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

Milady84
11.03.2016, 15:33
Stary błąd, te surowce nie zniknęły tylko wystawiły się na tym samym slocie co poprzednie:) Często się tak robi przy wystawianiu po relogu lub powrocie z mapy przygody, szczególnie przy wolniejszym necie. Po prostu zostały wystawione zanim się oferty w kantorze do końca zaktualizowały i wylądowały 2 różne oferty na 1 slocie, nie ma to nic wspólnego z ostatnio nie wracającymi surowcami do magazynów. Ty widzisz wtedy tylko 1 ofertę z danego slotu, ale wszyscy inni widzą obie i mogą je kupić. Raz widziałam rekordzistkę korzystania z tego mającą jednocześnie 29 różnych ofert w kantorze:), gdzie nawet kupując sloty za klejnoty tyle się nie da normalnie mieć...