Zobacz pełną wersję : Gra Rangi w gildii i ich wyróżnianie na czacie
Hej,
Temat króciutki i prosty
Uwaga czystko kosmetyczna - moim zdaniem, można wprowadzić opcje na czacie gildii, że gdy napiszę coś "zarząd gildii" będzie to w jakiś sposób wyróżnienie - nie wiem, kolor inny, pogrubiona czcionka albo nawet gwiazdka obok nicku gracza ( taka sama, jak ikona czatu dla zarządu )
Dajcie znać
po prostu, żeby wyróżnić rangę danej osoby/
Ty, też pisałeś o kolorach na czacie, więc można połączyć te 2 pomysły i wprowadzić.
Pomysł spoko i przy okazji jak np; Szef coś będzie chciał powiedzieć ważnego to będzie widać a nie ze wiadomość zaginie w tłumie.
Pomysł spoko i przy okazji jak np; Szef coś będzie chciał powiedzieć ważnego to będzie widać a nie ze wiadomość zaginie w tłumie.
Prawdę mówi! :)
SeptimusFlu
02.03.2016, 21:18
W takiej grze to nie jest raczej potrzebne.
W takiej grze to nie jest raczej potrzebne.
Niestety muszę się z Tobą nie zgodzić drogi przyjacielu, otóż TSO to gra w której mamy masę czasu, więc na ogół korzystamy z czatu. Kiedy na czacie w jednym czasie pisze x-naście osób to robi się delikatnie mówiąc syf. Odrobina wyróżnienia dla osób wyżej postawionych ma sens, ponieważ mogą oni dzięki temu, zabrać jakiś głos pośród tłumu.
Dziękuje za komentarze i oceny
Zachęcam do dalszej dyskusji
Pozdrawiam
Ves
Wy coś ma cie do mnie?
Rwa cokolwiek nie napisze , to zbędne.. bez sensu... już było...
To jest delikatnie demotywujące... nie dziwie się, że na forum pojawia się tylko kilka i zawsze tych samych osób.
Rosadamascena
03.03.2016, 00:07
Czat ma to do siebie, że lubi zdychać. Więc podawanie tam istotnych komunikatów nie ma sensu, poza tym część ludzi bywa offline. Od czegoś lider ma możliwość wysyłania wiadomości do całej gildii - jak dla mnie to wystarczy
Czat ma to do siebie, że lubi zdychać. Więc podawanie tam istotnych komunikatów nie ma sensu, poza tym część ludzi bywa offline. Od czegoś lider ma możliwość wysyłania wiadomości do całej gildii - jak dla mnie to wystarczy
Powiedz od razu, że ze wszystkim jesteś na NIE i będzie szybciej..
BB_Penelopa
03.03.2016, 14:12
Witam!
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
...bo
to zbędne.. bez sensu... już było...
...bo
Popatrz na komentarze przy moim pomysłach.
Ja działalność na forum zakończyłem.
BB_Penelopa
03.03.2016, 16:10
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
misiasia
07.05.2016, 22:07
u nas w Gildii wszyscy jesteśmy równi, jakoś nie czuję potrzeby, ani chęci dawania im po oczach innym kolorem. tak, jak jest, jest ok.
jak coś, zawsze można kogoś nikiem wytknąć :P
nie ,bo , w pasku znaj zakladka gildia jest uszeregowanie wg rang, a jesli chce ktorys z ranga cos waznego przekazac, to nalezaloby do wszystkich a nie tylko obecnych- czyli poprzez pw
kinia19910
07.05.2016, 23:45
nie ,bo , w pasku znaj zakladka gildia jest uszeregowanie wg rang, a jesli chce ktorys z ranga cos waznego przekazac, to nalezaloby do wszystkich a nie tylko obecnych- czyli poprzez pw
Dokładnie tak :)
Ja też jestem przeciwna.
Tylko trzeba mieć na uwadze, że wyróżnienie kolorem nic nie da, bo przecież niejednokrotnie liderzy też udzielają się w dyskusjach na czacie i mielibyśmy co drugą linijkę inny kolor czcionki czy też pogrubienie, a co za tym idzie ważne komunikaty byłyby nie bardziej widoczne niż są teraz.
vespir- nie czepiaj sie ze tu sie pokazuja negatywne komentarze, to nic personalnego, popatrz jak skonstruowales ankiete 'nie, bo... (komentarz)'. wiec dostajesz komentarze
Dobrawa_old
10.09.2016, 17:47
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa