Zobacz pełną wersję : Gra Fasoliada
Czlowiek_Lasu
10.10.2015, 13:45
Pisałem już taki wątek:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/39465-Gwiezdne-monety-przynoszone-przez-odkrywc%C3%B3w
teraz zrobiłem drugi, żeby była nowa ankieta, bo sytuacja jest inna po podniesieniu max poziomu na 75.
Teraz nie ma większego źródła gwiezdnych monet a atrakcyjne rzeczy są u kupca nadal.
Pomysł oczywiście nie rozwiąże problemu, ale może poprawić sytuację.
Tornados
10.10.2015, 13:47
Jakiego problemu? xD Przeciez to ze bedzie taka sytuacja ze zdobywaniem ich gdy dojda 50+ bylo wiadome w chwili wprowadzania gwiezdnych
Mogą byc, ale to itak nie uatrakcyjni tej umiejetności. Zresztą cuż to za problem? Nie miałes 50 lvla to też nie miałeś możliwości zdobywania gwiezdnych. Teraz maksymalny lvl jest wyższy po prostu jak go osiągniesz to będziesz miał zamiast expa gwiezdne tak samo jak wcześniej
BB_Penelopa
18.01.2016, 15:36
Witam.
Ciekawy pomysł. A co na to inni Gracze?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Suneater
18.01.2016, 19:05
Jak najbardziej za :D
A zagłosował na NIE :D
W związku ze zmianą zg oraz wprowadzeniem Alibabów, cena MG i fasol drastycznie spadła. Dlatego by umiejętność Fasoliada miała jakąkolwiek wartość, proponuję wprowadzić dodatkowo do ww umiejętności szanśę na Gwiezdne monety.
Lord_Crain
29.02.2016, 20:21
A jest to w ogóle warta umiejętność poza zdobyciem osiągnięć? Nie wiem kto się rajcuje 200 węglami/rudą żelaza. 25 gildijnych też jest żałosne, za większość premii dostaniesz więcej. Lepiej by było przebudować dropność całej umiejętności, a nie dodawać 1 element ;/
Dlatego podobnie jak z torbąwartą duzo powinno być np ze 200/150 GM wówczas byłoby ciekawiej
fakt cena fasolek spadły ostatnio a gwiezdnych monet praktycznie dostać nie można już, to by siadły chociażby z poszukiwań i można by było dozbierać grosz do grosza chociażby na dzień premium :D
warto byloby sc znajdowac:P
Misiorww
01.03.2016, 13:51
ta umiejętność jest nic warta, więcej z przygód fasol się dostanie.
Czlowiek_Lasu
01.03.2016, 22:43
Pochwalę się, że też zrobiłem kiedyś taki wątek:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/39465-Gwiezdne-monety-przynoszone-przez-odkrywc%C3%B3w
Zauważam, że przyjęcie było znacznie gorsze niż tutaj.
Zaczynam myśleć, że to mnie nie lubicie.
Wyprzedziłeś swoją epokę:)
Po prostu wtedy punktów było dość.
Pochwalę się, że też zrobiłem kiedyś taki wątek:
Zauważam, że przyjęcie było znacznie gorsze niż tutaj.
Zaczynam myśleć, że to mnie nie lubicie.
UPPS sorki nie widziałem
myślę że wowczas fasola i gildyjne były wiecej warte s gwiezdne monety znacznie mniej niz obecnie
EX_Persefona
05.03.2016, 23:22
Witam!
Ponieważ podobny temat już istnieje, wątki zostały połączone.
Pozdrawiam,
MOD_Persefona
Witam!
Ponieważ podobny temat już istnieje, wątki zostały połączone.
Pozdrawiam,
MOD_Persefona
Dziekuje bardzo, jednak jak widać po wejściu XXl ta zmiana ma sens co pokazują głosy.
BB_Penelopa
07.03.2016, 12:00
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Rosadamascena
11.04.2016, 12:06
Dyskusja przycichła więc podbijam temat zanim grasująca Persefona zamknie wątek :p
Może ktoś jeszcze zagłosuje?
misiasia
11.04.2016, 13:42
przez te łączenia, w tym wątku już jest tak namieszane, że boję się zagłosować.
zagłosuje na tak, okaże się, że było na nie, a za chwile będzie połączenie z czymś tam i się okaże że chcę zielonych ludzików na wyspie ;/
kinia19910
11.04.2016, 18:46
Według mnie to, że wątki są łączone, to dobrze.
Tylko trzeba trzymać rękę na pulsie i robić to na bieżąco, a nie dopiero po podaniu wszystkiego na tacy przez rzesze niezadowolonych forumowiczów :-)
Podbijam z nadzieją, że dostaniemy informację, czy poszło dalej ;)
BB_Penelopa
12.01.2017, 14:01
Witam!
Pomysł został przekazany!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa