PDA

Zobacz pełną wersję : Obozy Zombi

RedJul
29.02.2016, 11:27
W I złodzieju leniwie rozwaliłem obóz katapultą żeby nie blokować.
Potem puściłem sobie zwykły atak i jakież było moje zdziwienie gdy w raportach dostałem info o 2 atakach.
Przed obozem przywódcy atakowałem obóz który teoretycznie rozwaliłem katapultą.
Pomyślałem że coś zmaściłem i moja wina bo katapult nie ubyło.
Ale następnym razem popatrzyłem co się dzieje.
Uwaliłem obóz a tu z gwiazdy zeszły 3 katapulty.
Mały relog czyli wyszedłem z przygody i wróciłem.
Katapult nie ubyło a obóz stał.
Trzeba widać uważać na zombiaki:)

XursS
29.02.2016, 12:57
To ja z innej beczki, uważajcie czy surowce, które po wygaśnięciu z wagi wracają do waszego magazynu :) bo czasami nie wracają a my nawet tego nie zauważamy :)

nieweim
29.02.2016, 13:04
To ja z innej beczki, uważajcie czy surowce, które po wygaśnięciu z wagi wracają do waszego magazynu :) bo czasami nie wracają a my nawet tego nie zauważamy :)

sprawdź jeszcze raz po paru godzinach bo mi jakoś tak surowce cudownie wracają (relog nie pomaga ani czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki) najczęściej jednak wracają w ciągu 30 minut od wygaśnięcia oferty surowiec nawet tego nie zgłaszam bo szkoda mi czasu aby mi napisali że surowiec jest u mnie po paru godzinach lub dniach

XursS
29.02.2016, 13:07
u mnie nie wrócił sam, dopiero po zgłoszeniu na support oddali po kilku dniach

set2g
29.02.2016, 14:28
miałem podobnie ale nie z katapulta i obozami a z premiowaniem i wysyłaniem odkrywców, niby wrzuciłem premie i wysłałem 2 grubych, po chwili nastąpil lag i tak jakby mapa zrobiła reloada i ani nie bylo premii na budynkach a grubasy sobie spokojnie czekali na wysyłke

Wyglądało to jakby ostatnie akcje nie zapisały się poprawnie.

Rosadamascena
29.02.2016, 20:06
miałem podobnie ale nie z katapulta i obozami a z premiowaniem i wysyłaniem odkrywców, niby wrzuciłem premie i wysłałem 2 grubych, po chwili nastąpil lag i tak jakby mapa zrobiła reloada i ani nie bylo premii na budynkach a grubasy sobie spokojnie czekali na wysyłke

Też tak miewam. Specjalistów trzeba czasem wysyłać po kilka razy, premie nie wchodzą ani na wyspie ani na przygodach. Najlepiej jak np znajomy rzuca premie, u niego budynek się "pali" u mnie nie. Zrobiliśmy oboje relog - u mnie dalej zgaszony a u niego "płonie"...

jaco_j
29.02.2016, 22:31

Miałem tak pare razy, kiedys było podobnie z budowaniem ze budynki sie stawiało 5x ten sam

dario_j
29.02.2016, 22:47
Tak się dzieje na mocno przeciążonych łączach. Tejki z BB niedawno coś majstrowali na kablach i jak zwykle coś sknocili.