PDA

Zobacz pełną wersję : Premie strefowe, Płomień wróżki i czas jego działania

Rosadamascena
25.02.2016, 22:20
Witam,
Może taka głupotka ale dziś zwróciłam uwagę. Pojawiło się zadanie z użyciem Płomienia. Wrzuciłam itd. No to skoro już odpalam to myślę sobie, że od razu pozbieram te kolekcje, co ma się marnować. I hmm... Płomyk odpaliłam o 20:51, wg opisu na pozbieranie miałam 5 minut. Tymczasem o 20:53 nie było już widocznych oznaczeń. Wiem, ze to drobiazg ale drogie BB, ogarnijcie może opis premii bo albo popsuliście premkę albo zapomnieliście o poprawieniu opisu.

http://scr.hu/3o8l/w88q3
Screen robiony o 20:53, później dorzucałam tylko zaznaczenia.

Jak ktoś z Graczy jeszcze nie zrobił tego zadania to mam prośbę - zwróćcie uwagę czy premia działa Wam prawidłowo, może to tylko u mnie jest błąd...

Duszysko40
25.02.2016, 23:33
mialem dokladnie to samo zanim pozbieralem premka sie skonczyla max 1-2 mnuty bylo po niej

doradz
26.02.2016, 00:03
u mnie tak samo, po 2 minutach oznaczenia znikły

kinia19910
26.02.2016, 01:26
Potwierdzam, przed chwila wskoczyło mi zadanie ze znajdkami, wiec aktywowałam płomień wrózki... po 2 minutach ani śladu niebieskich znaczników na wyspie...

Stan58
26.02.2016, 14:13
I u mnie było podobnie.

RedJul
27.02.2016, 09:51
Z ciekawości odpaliłem sobie premię (siedmiodniową) Przynęta na renifery.
Wczoraj. A dziś już nie działa.
Szybko ten tydzień minął:)
I żeby uniknąć ewentualnych pytań - nie wiem o co w niej chodzi, nie zauważyłem żadnych zmian:)

set2g
27.02.2016, 10:33
zmienia ci zwierzynę chodząca po mapie na renifery, ale tego nie zauważysz jak w opcjach masz wyłączone pokazywanie zwierzyny spacerującej po mapie

jednak pam. dev sie myli bo nie zrobili "solidnej podstawy" pod premie strefowe bo coś nadal nie działa jak zaplanowano :p

RedJul
27.02.2016, 12:33
Żeby było ciekawiej, premia pojawia się i znika:)
I nie jest to związane z relogiem, cały czas jestem zalogowany.

horis
27.02.2016, 19:01
potwierdzam ten problem, pojawil sie i u mnie, 2 min i po blasku

Rosadamascena
27.02.2016, 22:01
Zgłosiłam do supportu, nawet dostałam odpowiedź. Poprosiłam też BB_Penelopę by przepchnęła problem dalej ze swojej strony ponieważ dotyczy on raczej większej liczby graczy na różnych serwerach - czy to zrobiła to już nie mam pojącia, tu jej wpisów nie widzę... Ze swojej strony proszę Was byście też wysłali zgłoszenia, może coś z tym zrobią. Pal licho ozdobniki jak Przynęta na renifery, Proch pisakuna czy Tysiąc płatków śniegu. Bardziej boli mnie popsucie wróżek, w czasie eventu nawet się przydawały. A teraz są bezużyteczne, 60 sekund raczej nie wystarczy na spokojne zebranie wszystkiego.

kinia19910
27.02.2016, 22:38
zastanawiam sie czy jest sens pisac...
Nie chce mi sie robic screenow itd
Mysle ze masz racje, to nie sa pojedyncze przypadki, zwyczajnie cos skopali

Joanjewellery
28.02.2016, 12:22
ello ,
mi znów wyskoczył problem z piaskunem, nie wiem, czy ktos to rzucił u mnie, ale teraz od wczoraj pojawia się i znika, no masakra jakaś......

Rosadamascena
28.02.2016, 15:43
ello ,
mi znów wyskoczył problem z piaskunem, nie wiem, czy ktos to rzucił u mnie, ale teraz od wczoraj pojawia się i znika, no masakra jakaś......

To teraz czeka Cię ponad 10 dni migania jeśli nie skasujesz :/

jaco_j
28.02.2016, 17:35
rozwal tawerne

Duszysko40
28.02.2016, 18:27
rozwal tawerne

dokladnie kiedys dzialalo rozwal relognij obacz czy premka poszla i zbuduj tak sie kiedys robilo

Rosadamascena
28.02.2016, 19:00
Teraz premię kasuje się inaczej, z górnego panelu premii strefowych (takie złote gwiazdki na pasku koło patentów)

kinia19910
28.02.2016, 21:48
JEST Jak pisze Rosa ...
Ale potwierdzam istnienie buga... jedna osoba u nas w gildii tak ma...
Na wyspie ciemno, jak po wrzuceniu piaskuna a w premiach strefowych "0" .... zadne magiczne sztuczki z supportu typu zmiana/czyszczenie przegladarki nie pomogły z tego co wiem...

(a tak w ogole posty na ten temat powinny być chyba w osobnym watku? :) )

Fleotria
11.03.2016, 19:26
Pytanie do BB kiedy naprawicie "promen wrozki"?? kontakt z suportem w tej sprawie skonczył sie pytaniem kiedy premia zostala użyta, odpisalam i cisza..
W opisie jest mowa o 5 min, teraz działa moze 1,5 min, dlaczego nas okradacie i nawet nie umiecie się do tego przynac??

Rosadamascena
11.03.2016, 21:36
Ja opisałam sytuację, dostałam w odpowiedzi m.in. taką informację:

Dziękuję za zgłoszenie. Sytuacja jest już analizowana w odpowiednim dziale, a problemy zostaną poprawione tak szybko, jak to będzie możliwe
I też dalej nic się nie zmienia. BB_Penelopo, może mogłbyś ze swojej strony przepchnąć temat i podpytać techników?

Milady84
11.03.2016, 22:39
Żeby było ciekawiej, premia pojawia się i znika:)
I nie jest to związane z relogiem, cały czas jestem zalogowany.

Jest związane z relogiem ale nie tylko. Przynęta na renifera pojawia się i znika również po wejściu na mapę przygody i powrocie z niej.

Fleotria
12.03.2016, 00:24
Dodam jeszcze to co się dzieje na scenariuszach, to jest kolejna porażka. Właczyłam premie i nic nie znalazlo, skosowalam... dzis zaryzykowałam jeszcze raz, na szczescie elementy znalazlam bez płatnych pomocy, postawilam budynki, niby zaliczylo, wyszłam z przygody żeby zrobic kolejne premie.. wracam i o dziwo budynkow brak, w gwiazdce tez ich nie ma, ale trzeba rzucić 2 premie na 2 magazyny których nie ma.. wracam robię budynki, wracam na przygodę ale nie chcą się ustawić bo miejsce jest zajęte przez budynki wiidmo..premi też się na to nie da rzucic...prosze nie pisac że cos mam wyczycic bo to zrobione, prosze nie mowic żeby skontaktowac sie z suportem bo oni sa jak te budynki ktore niby sa... rece opadaj..