Zobacz pełną wersję : Gra Przypinanie menu gwiazdy
Witam,
Jak w temacie, chciałbym aby była możliwość przypięcia menu gwiazdy, tak jak to jest z menu budowli.
Nie jest to jakaś szczególna zmiana ale myślę, że byłoby łatwiej, bo mam np.7 geologów i 6 odkrywców i za każdym razem jak ich wysyłam, to muszę otwierać te gwiazdę :p
Co sądzicie?
Pozdrawiam
Misiorww
25.02.2016, 20:46
nie ma takiej potrzeby :)
Raczej potrzeby. Pomysł może się podobać lub nie - i to już jest kwestia gustu a nie jego funkcjonalność.
Są tacy którzy nie odczuwają takiej potrzeby, ja zresztą też do nich należę.
ok masz prawo, ja tylko podsuwam myśl.
Czy się przyjmie czy nie to już się okażę.
kinia19910
26.02.2016, 00:44
Pomysł dobry, jego wada jest to ze był juz przedstawiany :)
Czyli, zgodnie z regulaminem, do usuniecia
Pytanie czy moderacji bedzie sie chciało szukac poprzedniego watku, aby je scalić :) i otworzyc, bo na bank jest zamkniety
Mi sie nie chce szukać i ułatwiać im pracy :)
Rosadamascena
26.02.2016, 15:46
Pomysł dobry, jego wada jest to ze był juz przedstawiany :)
Czyli, zgodnie z regulaminem, do usuniecia
Pytanie czy moderacji bedzie sie chciało szukac poprzedniego watku, aby je scalić :) i otworzyc, bo na bank jest zamkniety
Mi sie nie chce szukać i ułatwiać im pracy :)
Biorąc pod uwagę to co się ostatnimi czasy dzieje to raczej nikt nie odkopie... A ponieważ jest ponad 60% głosów na NIE pomysł na bank zostanie przekazany wyżej -_-
kiedyś może i potrzebne gdzie nieraz trzeba było kilkac i klikac aby z gwiazdy dodawać do magazynu, teraz jak jest grupowanie, przypinanie gwiazdy wydaje się zbędne
Dobrawa_old
23.08.2016, 21:14
Dzień dobry,
zgodnie ze zmianami w grze z23.08.2016 (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42056-Zmiany-w-grze-23.08.2016) wprowadzona została możliwość przypięcia Menu Gwiazdy.
Pomysł został zrealizowany. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa