PDA

Zobacz pełną wersję : Forum Termin przenoszenia wątków "Prezentacje gildii" do archiwum.

Piwonia
18.02.2016, 14:49
Zauważyłam że obecnie wątki prezentujące gildie są przenoszone w regulaminowym terminie czyli 14 dni od ostatniego wpisu. Proponowałabym przedłużyć ten termin. Jeśli moderatorzy będą się trzymać sumiennie tych 2 tygodni to spowoduje powstawianie co rusz tych samych wątków, lub spam w wątkach, byle wykazać aktywność.

Polkjmn
18.02.2016, 19:55
6 miesięcy dla tego działu to odpowiedni czas :)

kinia19910
05.03.2016, 03:07
Popieram.
Obecnie regulamin zmusza do tzw. "Bumping'u " , czyli sztucznego podbijania wątków, co w innych grach jest zakazane.
Np w anno online...

(dziwne , nie? :) oba tytuły są ze "stajni" BB...)

browar69
11.04.2016, 10:15
Wcale nie dziwne, ze starej ekipy moderującej nikt się nie zgadzał na nowe warunki, dlatego wzięli kogokolwiek kto chciałby pomóc w utrzymaniu projektu, potrzebni byli na wczoraj, bo forum popadłoby w samopas.
W mojej opinii Archiwum powinno trafić do kosza, całkowicie zbędny dział dający złudzenie, że moderatorzy coś robią. Przesuwanie wątków jeśli znajdują się w dobrym miejscu jest marnowaniem przez nich naszych pieniędzy.
Wybrałbym opcję nieskończoność ale takiej nie było :(

misiasia
11.04.2016, 13:48
Wg mnie, Prezentacje Gildii, w ogóle nie powinny trafiać do archiwum, chyba że na prośbę twórcy wątku lub jeżeli gildia przestanie istnieć. Kto chce, to sobie uaktualni, kto nie, to sobie zostawia jak jest.

Ktoś się napracuje, nawypisuje o cudach wiankach, a tu nagle 14 dni - miesięcy i coś znika... bez sensu.

Piwonia
11.04.2016, 14:46
Przesuwanie wątków jeśli znajdują się w dobrym miejscu jest marnowaniem przez nich naszych pieniędzy.
Nic nie tracisz, modzi pracują za darmo.

kirk30
26.01.2017, 00:00
Nie za szybko z tym zamykaniem i przenoszeniem reklam gildii do archiwum ?
Aż tak te reklamy przeszkadzają graczom ??

Z wyrazami szacunku dla ciężkiej pracy moderatorskiej :) pozostawienie w spokoju reklam gildii ułatwi "życie" i granie Wam i Nam :)

Piwonia
26.01.2017, 10:52
No i właśnie mi reklamę zarchiwizowali. Więc co, mam założyć nowy wątek z tym samym wpisem? To dopiero się bałagan porobi.

BB_Penelopa
26.01.2017, 13:09
Witam!

Ciekawy temat! Zapraszam do głosowania!

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

baqslaw
26.01.2017, 14:11
No i właśnie mi reklamę zarchiwizowali. Więc co, mam założyć nowy wątek z tym samym wpisem? To dopiero się bałagan porobi.

Na PW do moda, to otworzy + nowy wpis w wątku żeby jutro nie zamknął.

Polkjmn
26.01.2017, 16:53
Na PW do moda, to otworzy + nowy wpis w wątku żeby jutro nie zamknął.

Niektórzy żółci to faktycznie czasem przeginają. zablokują, zbanują, zamkną temat, który bądź co bądź jeszcze żyje...
Jak najbardziej jest na 6 miesięcznym okresem "bez ruszenia" działu prezentacje gildii