PDA

Zobacz pełną wersję : błąd ze slotem kolonii wykupionym za klejnoty

crosis
15.02.2016, 20:59
Witam,

Padłem ofiarą błędu związanego ze slotem kolonii wykupionym za klejnoty. Błąd ma miejsce w momencie kiedy macie stały slot koloni wykupiony za klejnoty, potem zapełniacie wszystkie sloty koloniami. W chwili kiedy jakaś z kolonii zostanie wyeksploatowana i sami ja porzucicie to slot który miał być "stały" bo kupiony za klejnoty znów pokazuje się do wykupienia, support nie podszedł poważnie do mojego problemu (ale jak się okazuje na serwerze jest więcej takich przypadków, gracze pisali na czacie pomocy) tylko zarzuca mi że nie wykupiłem stałego slotu kolonii !

Błąd nie występuje w chwili kiedy to inni gracze odbiją Wam wyspę, wtedy nie trzeba wykupić drugi raz. Doszło do sytuacji kiedy mam kolejne wyspy już wygasłe i boje się je porzucić żeby znów mi nie kazało wykupić teoretycznie "stałego" slotu kolonii.

Proszę innych graczy którzy licznie pisali na czacie pomocy w grze o wpisanie się również tutaj żeby support w końcu zrozumiał że nie próbujemy ich oszukać jak mi to z lekka zostało zasugerowane.

Pozdrawiam

Wirusisko
20.02.2016, 07:46
wpisuje się tutaj, żeby support w końcu zrozumiał, że nie próbujemy ich oszukać jak Ci to z lekka zostało zasugerowane

crosis
29.02.2016, 18:43
Niestety support sprawę umorzył uznając że sloty nie zostały wykupione, oszustwo w biały dzień także to bardzo wyraźnie rysuje sytuacje graczy i opieszałość ludzi którzy przecież są właśnie po to żeby takie błędy zgłaszać i naprawiać zaistniałe nie z winy graczy szkody. Także jakby ktoś jeszcze miał jakieś wątpliwości BB ma nas właśnie w tym miejscu o którym nie będę nawet pisał, przykre to. Ale szarpać się z nimi nie będę o niecałe 6k klejnotów, szkoda zachodu ale też pokazuje pazerność która przybrała już gigantyczne rozmiary, zamiast przyznać się do winy i zrekompensować straty wolą ponieść straty wizerunkowe ...