Zobacz pełną wersję : Gra Premia na Elitarne koszary w kolejnym evencie
Lord_Crain
03.02.2016, 18:52
Witam,
Od grudnia miałem krótką przerwę z TSO i po powrocie zauważyłem, iż nadal nie ma sensownej premii na Elitarne Koszary. Jak wiadomo skunks nawet na 6lvl jest dość mizerny. Prawdę mówiąc pewnie większość by wolała, aby koszt jednostek był jak w starych koszarach na poczet szybszego szkolenia, ale mniejsza z tym, tak już jest.
Tak jak kilka tematów wcześniej kolega proponuje nowe znajdki w przygodach 1001 Nocy i nowe premie na koszary, tak ja mam pomysł odnośnie kolejnego eventu, czyli już piłkarskiego latem.
Do zakupienia za piłki(surowiec eventowy) 3 nowe premie działające na Elitarne koszary.
Maratończyk - premia x4 na 24h
Sprinter - premia x5 na 12h
Olimpijczyk - x6 na 6h
Cen nawet nie podaję, gdyż i tak BB zrobiłoby swoją mega zawyżkę tych premii, nie mniej jednak, uważam że są bardzo potrzebne do wykonywania przygód od Skarbów Mądrośći/Wiedzy wzwyż.
Do Eventu kawał czasu, ale BB miałoby czas na przygotowanie. Jak myślicie?
Cen nawet nie podaję, gdyż i tak BB zrobiłoby swoją mega zawyżkę tych premii, nie mniej jednak, uważam że są bardzo potrzebne do wykonywania przygód od Skarbów Mądrośći/Wiedzy wzwyż.
Z wrodzonej zlosciwosci napomkne jedynie, ze do wykonywania tych przygod bardziej przydalby sie sens ich wykonywania niz premie.
Lord_Crain
03.02.2016, 19:04
Dla mnie po tylu latach tutaj spędzonych jest nowy pułap end game-a. Tak jak dawniej posiadanie 10-20 wież wiedźm, czy później lodowych rezydencji było miłą satysfakcją, tak teraz mamy z nowymi budynkami. Dodam również, że wolę już te nowe przygody, niż robienie po raz ileś tam tysięczny z kolei krawca.
BB_Penelopa
04.02.2016, 11:53
Witam.
Zapraszam innych graczy do dyskusji i do oddania głosu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
@sparkz
Chociażby po to żeby nie robić, za przeproszeniem, do usranej śmierci Krawców tylko poklikać coś nowego :P Ja już wyłączyłem stare koszary - czekają na jajkowy event...
A co do premii to cokolwiek byleby "szybszego" niż skunks na 12/24h - 6h to za mało
nawet jakby dodali to premie zgromadzone na evencie na długo nie wystarcza, potem jakby były tylko za klejnoty to wracamy do poczciwych skunksów bo wątie aby było duzo chetnych aby wydawać 200+ kleju (podobna cena byla nadgodzin szkoleniowych) na premie
Lord_Crain
04.02.2016, 15:05
Tu masz rację z tą ceną, mimo wszystko mógłbyś raz inaczej wtedy podejść do eventu, nie tylko budynki, ale i masowy skup właśnie premii. Jakby nie patrzył każdy event wygląda identycznie z inną oprawa muzyczną/graficzną.
W każdym razie mogliby w końcu dodawać te premie do puli poszukiwanych Skarbów przez odkrywców.
Orzech-ndk
04.02.2016, 15:21
Dla mnie swietny pomysł..
W każdym razie mogliby w końcu dodawać te premie do puli poszukiwanych Skarbów przez odkrywców.
Tu tez sie zgadzam.. Natomiast powinny to byc premie ktore tylko i wyłacznie mozna zdobyc w evencie lub Aladynow i Sindbadow.. Dlaczego??
Kupiec i tak juz jest zapchany przedmiotami ktorych nikt nie kupuje :)
Była by to dobra rekompensata czasowa za poniesione straty w tych przygodach..
Można by tez było wykorzystać u kupca przedmioty epickie i wrzucić tam choć jedną "szybszą" premię za fasole/łodygi.
BB_Penelopa
09.02.2016, 15:15
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
BB_Penelopa
15.02.2016, 17:59
Pomysł został przekazany deweloperowi.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Lord_Crain
23.02.2016, 20:48
Dawno nie zaglądałem, a tutaj taki miły wpis. Dziękuję Penelopo :)
BB_Penelopa
24.02.2016, 14:47
Dawno nie zaglądałem, a tutaj taki miły wpis. Dziękuję Penelopo :)
Witaj!
Do usług! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dobrawa_old
19.10.2016, 00:14
Dzień dobry,
dzisiaj ruszył Event Halloween 2016 (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42470-Halloween-2016), a w nim do zdobycia premia na Koszary i Elitarne koszary - iGor. Dziękujemy wszystkim za udział w ankiecie i dyskusje w wątku. Temat przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa